Radars pasaulē • IR.lv

Radars pasaulē

Svētdien Zelta globusa ceremonijā ASV par labāko dramatisko filmu tika atzīta Bohēmista rapsodija (Bohemian Rhapsody), bet otru balvu kā labākais aktieris saņēma rokgrupas Queen solista Fredija Merkurija atveidotājs Rami Maleks. Attēlā: Rami Maleks ar Queen bijušajiem dalībniekiem Braienu Meju un Rodžeru Teiloru. Foto — Reuters/LETA

Ukraina vērsusies ECT pret Krieviju ar prasību atzīt cilvēktiesību pārkāpumu pret pērn novembrī Kerčas līcī 24 sagūstītajiem ukraiņu jūrniekiem.

No amata atkāpies ASV Aizsardzības ministrijas administrācijas vadītājs Kevins Svīnijs. Viņš ir trešā Pentagona amatpersona, kas iesniegusi atlūgumu, kopš prezidents Tramps paziņoja, ka ASV karavīri pametīs Sīriju.

Konstantinopoles patriarhs Bartolomejs svētdien Stambulā pasniedza metropolītam Epifānijam dekrētu par Ukrainas pareizticīgās baznīcas neatkarību.

Saūda Arābijā sācies tiesas process un prokurori pieprasījuši sodīt ar nāvi piecus no 11 apsūdzētajiem lietā par opozīcijas žurnālista Hašogi slepkavību pērn Turcijā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu