Balle — tā ir investīcija! • IR.lv

Balle — tā ir investīcija!

SIA Labo darbu komanda vadītāja Līga Blumfelde. Foto — Edmunds Brencis
Krista Dzidzēviča

Ilgviļņi, garas priekšnieku runas un rasola bļodas — tā ir korporatīvo svētku pagātne. Bet kādas ir tendences biznesa izklaides pasākumiem šobrīd? To Ir Nauda jautā trim veiksmīgām pasākumu rīkotājām, kuras spēj pārliecināt ar savu pieredzi un pārsteigt ar svaigām idejām

Pasākumu producēšanu, kā daudzas nozares Latvijā, varētu vēl dēvēt par jaunu, tomēr nepilnu 30 gadu laikā esam paspējuši atstāt savus pirmos nospiedumus pasaules kartē. Konkurējot ar lielvalstīm, kuru pasākumu budžeti desmitiem reižu pārsniedz latviešu iespējas, mūsu aģentūras iet grūtāko un radošāko ceļu uz panākumiem — riskē ar drosmīgām idejām un plūc laurus.

Pasākumu rīkošanas profesionāļi pacietīgi māca arī savus klientus — uzņēmējus — domāt par pasākumiem «ārpus rāmjiem». Veidot nevis greznas balles, izglītojošas lekcijas un produktu performances, bet vienmēr saprast, kādu unikālo pieredzi gūs pasākuma dalībnieki. Apzināties pasākumu potenciālu. Jo pie skaisti klātiem galdiem tiek iekārdināti spējīgi darbinieki, slēgti jauni sadarbības līgumi, reklamēta Latvijas uzņēmējdarbība, ekonomiskā varēšana un kultūras bagātība — katrs pasākums šodien ir ieguldījums biznesā.

Paši darbinieki uz skatuves

SIA Labo darbu komanda
Uzņēmumā strādā trīs cilvēki
Apgrozījums 2017. gadā: 978 382 eiro
Peļņa 2017. gadā: 40 845 eiro
Ilgtermiņa klienti: SIA Latvijas Mobilais telefons, AS Luminor Bank, SIA Food Union Management, SIA Samsung Electronics Baltics, SIA Worldline Latvia, AS Norvik Banka

Ar SIA Labo darbu komanda jeb pasākumu aģentūras Labdako Events vadītāju Līgu Blumfeldi tiekamies stundu pirms kāda liela Latvijas uzņēmuma korporatīvā pasākuma. Kamēr blakus viesmīļi baltos kreklos spodrina pēdējās dakšiņas un gaismotājs iekrāso telpu te zaļu, te zilu un sarkanu, apsēžamies pie viena no krāšņi dekorētiem galdiem un malkojam kafiju. «Šoreiz esam ļoti laikus sagatavojušies,» viņa smaidot pārlaiž acis svētku norises vietai.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu