Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Ilze Vītola

Reklāmas aģentūras Pagan Ogilvy partneris un radošais direktors Edgars Stanga viedtālruni izmanto daudz un atzīst, ka reizēm tajā ielūkojas pārāk bieži. Noderīgākās ir lietotnes, kas palīdz ērti pārvietoties pilsētā, ātri veikt maksājumus un klausīties radio.


Swedbank
Uzņēmuma rēķinus maksā grāmatvede, tāpēc man kā uzņēmējam šī lietotne neko daudz nemaina. Arī savus rēķinus joprojām maksāju internetbankā datorā, jo ņemšanās ar koda ievadīšanu, kas atsūtīts uz mobilo telefonu, un lietotnes atkārtotu aizvēršanu un atvēršanu ir pārāk liela. Šo vairāk izmantoju mazu maksājumu veikšanai, kad jāpārskaita nauda sievai, bērniem vai draugiem.


Waze
GPS navigācijas sistēma, ko papildina lietotāju sniegtie dati par reālo situāciju uz ceļa. Jau 20 gadus dzīvoju Rīgā, un satiksmes kustība ir svarīgs jautājums ikvienam, kam jāpārvietojas pa pilsētu un jāapciemo klienti. Darbā ļoti nepieciešams rīks, lai kaut kur nokļūtu laikus.


TuneIn Radio
Viena no pasaulē populārākajām straumēšanas lietotnēm, kurā iespējams klausīties ziņas, radio, paša izvēlētu mūziku un podraides. Šajā biznesā ilgi neizvilkt, ja nedara divas lietas: neēd gaļu un nenodarbojas ar sportu. Interneta radio klausos, kačājot «bicīti» sporta zālē un braucot ar riteni. Sūdzību nav, tikai šur tur Rīgā mēdz nedarboties Tele2 interneta dati.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu