Vairāk nekā skandiņa • IR.lv

Vairāk nekā skandiņa

Aleksandrs un Liene Rogas. Foto — Edmunds Brencis
Ieva Jakone

Lai bērnus dabūtu nost no planšetdatoriem un iemācītu novērtēt kvalitatīvu mūziku, Aleksandrs un Liene Rogas radījuši Babbit and Friends — unikālu mūzikas iekārtu

Aleksandrs Roga
SIA Babbit and Friends valdes loceklis un īpašnieks
Izglītība:  LU Fizikas un matemātikas fakultāte

Liene Roga
Zīmolvede
Izglītība: LU komunikācijas zinātne

Nelielā koprades telpā netālu no Dailes teātra skan maiga mūzika. Trešdienas pusdienlaikā dažas dienas pirms valsts svētkiem mūs te sagaida Aleksandrs un Liene Rogas. Aleksandrs aicina uzrunāt viņu par Aleksi. Tūkstošgades sākumā uzņēmējs iekļuva Latvijas jaunāko miljonāru sarakstā. Kopš tā laika pagājuši daudzi gadi, mainījušies vairāki biznesa projekti, taču visi bija balstīti uz pelnīšanu.

«Jau sen biju sapratis, ka gribu taisīt kaut ko, kas pašam patīk. Kaut ko labu dzīvē izdarīt,» Aleksis skaidro, kā pirms pusotra gada sāka piepildīt savu ieceri ar Babbit and Friends — kvalitatīvu mūzikas atskaņošanas iekārtu, kas īpaši piemērota ģimenēm ar maziem bērniem. Pirmie prototipi gaidāmi jau drīzumā, izmēģināt pieteikušās 1200 ģimenes.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu