VIDEO: IR komentētāju pirmie secinājumi pēc Saeimas vēlēšanām • IR.lv

VIDEO: IR komentētāju pirmie secinājumi pēc Saeimas vēlēšanām

36
Žurnāla "Ir" komentētājs Pauls Raudseps, galvenā redaktore Nellija Ločmele un komentētājs Aivars Ozoliņš.

Pēcvēlēšanu dienā, 7. oktobrī, IR komentētāji Pauls Raudseps un Aivars Ozoliņš, kā arī žurnāla galvenā redaktore Nellija Ločmele analizēja balsojuma rezultātus un sniedza pirmos vērtējumus par notikušo.

Žurnālisti atbildēja uz četriem jautājumiem – kāds bija vēlēšanu pārsteigums, kuri bija šajās vēlēšanās lielākie zaudētāji un kuri bija lielākie ieguvēji, un pēdējais jautājums – kādi varētu būt koalīcijas varianti.

Komentāri (36)

J.šveiks 07.10.2018. 18.07

galvenais ka lembe vairs nevarēs vazāties pa saeimu , durvis kājām spārdīdams

+11
0
Atbildēt

2

    andrejs > J.šveiks 08.10.2018. 09.40

    Patiesi, kopš Dombrovska valdības laikiem viņš pie tā bija pieradis

    +1
    -2
    Atbildēt

    1

    QAnon > andrejs 08.10.2018. 10.16

    Pēc Śveika domãm, ka lai nozagtu kārtējos 100 000 Dombrovskis un Ušakovs katru reizi gāja pie Lembja pēc rezolūcijas. Viss var būt.

    +1
    -4
    Atbildēt

    1

    J.šveiks > altinyildiz 11.10.2018. 14.39

    dajoš straņe ugļa , melkovo no daxuja…poņal?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Sskaisle > J.šveiks 07.10.2018. 19.21

    tu jau nezini c ik oliņās katra kaščeja dzīviba noslēpta

    palielinās stipendiju apjomu un …. nē nu es ceru, ka alojos, bet nu es vēl nesauktun urrā

    ja redzēšu aivaru beidzot notiesātu – tad jā

    +7
    0
    Atbildēt

    1

    tonijs > Dusma 07.10.2018. 23.36

    Lembergs pirms šīm vēlēšanām bija neierasti kluss. Vai nu pats saprata/viņam ieteica pārāk nezīmēties vai arī viņam ir plāns B (piemēram, KPV).

    +3
    0
    Atbildēt

    0

neitro 07.10.2018. 22.53

Tas, ka ZZS tik slikts rezultāts, neskatoties, ka visiem tika dota nauda un slavēja sevi kā izpildīto solījumu čempionu komandu nozīmē, ka svarīgākas par naudu tomēr ir morālās vērtības. Nu cik var noskatīties auklēšanos ar caunēm, trukšņiem,visas tās oligarhu sarunas, utt. Protams, ka zaļie zemnieki nebija šo te gaidījuši, bet katrs vadzis reiz lūzt. Nu, cik var? Savu droši vien iespaidoja arī Kaimiņa klaigāšana par vecajiem komunistiem. Kučinskis nebūt nebija tas sliktākais premjers, bet ko lai dara, ja esi tādā kompānijā.

+9
0
Atbildēt

0

Sskaisle 08.10.2018. 09.46

es nezinu, kur man paust savas domas, bet šorīt no rīta skatījos LTV1 rīta panorāmu un baigi satraucos – uzaicināts runāt Gobzems – runā lēni lēni – tik cik pirms vēlēšanam ātri un kliedzoši, tik tagad lēni un smaidīgi, bet – ne tas mani uztrauc – gobzems visu laiku atkārtoja – cienot demokrātiju – kpv lv ir jādod tiesības veidot valdību – BET – paga – kā tad kpv lv satriecoši ciniski un pat debīli ignorēja demokrātiju neļaujot, iebilstot pret dažādu veidokļu paušanu par sevi – savu partiju – programmu, personībām? Kāpēc tad kpv lv nepiesauca demokrātijas cienīšanu? Klau – man mati ceļas stāvus un es jau jūtu asins ssmaku aiz apvāršņa, kad vēroju šādu ārprātu – pret to ir jāvēršas tiešā runā un cieši un konkrēti – nu nedrīkst to pieļaut un nedrikst un viss

+8
-1
Atbildēt

1

    J.šveiks > Dusma 08.10.2018. 11.15

    šitos no suņbūdas vajā pārākuma sindroms un apvainojums , nu stulbs tas gobzems , vēl stulbāks par to ar tiem nozāģētjiem raģeļiem , vakad Zandbergam tā noriebās gobzems ka cilvēks pameta studiju , liekas strādā pēc progrāmas , saņemtas no kremļa saimnieka, es te visādi lieku pazjansu , nesanāk gobzemim sastādīt valdību , pat ņemot krievus un komunistu bloku tā sauktos zaļi sārkanos trubas zemniekus

    +8
    0
    Atbildēt

    1

    Vahamurka > J.šveiks 08.10.2018. 20.10

    Gan jau JKP nebūs tik cimperlīgi un nesmādēs suņbūdniekus,jo kas tad vainas jaukajam biznesmenim no Šveices- Meroni?Tad vēl atliks pielasīt aPsolūti jaunos PARiešus un kardināli atjaunoto Vienotību,kur nav gandrīz neviena zatlerista,un valdība gatava.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu