VIDEO: Šķēpmetējs Dmitrijs Silovs Krāslavā: “Šeit var brīvi elpot” • IR.lv

VIDEO: Šķēpmetējs Dmitrijs Silovs Krāslavā: “Šeit var brīvi elpot”

Dmitrijs Silovs, vieglatlēts un šķēpmetējs. Publicitātes foto

“Mans mērķis ir tikai pirmā vieta. Otrā vai trešā vieta būs neveiksme, taču arī neveiksmes ir vajadzīgas. Ja vienmēr būsi pirmais, negribēsi trenēties,” uzskata vieglatlēts un šķēpmetējs Dmitrijs Silovs no Krāslavas.

“Čempionātos cilvēki jautā: “Kas ir Latvija? Kur tā adrodas?”. Kad tu iegūsti pasaules čempionātā zelta medaļu, cilvēki uzzina, kas ir Latvija. Viens cilvēks var ietekmēt to, lai par Latviju uzzinātu citās valstīs,” ir pārliecināts Dmitrijs.

“Es gribu, lai mazāk cilvēku aizbrauktu no savām dzimtajām vietām. Es justos labāk un mierīgāk, ja man apkārt būtu cilvēki, kurus es pazīstu un šeit gaidu atgriežamies,” saka Dmitrijs.

“Mans mērķis dzīvē ir palikt un dzīvot Krāslavā. Mana pilsēta ir mana pilsēta. Esmu šeit kopš bērnības, man te viss patīk. Man patīk daba un tas, ka nav daudz cilvēku. Var brīvi elpot.”

Latvijas simtgades projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju. Projekta īstenotāju iecere ir uzdāvināt Latvijai 100.dzimšanas dienā 100 iedvesmas stāstus par jauniem cilvēkiem Latvijas reģionos. Projektu TUESI.LV īsteno biedrība “NEXT” sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu