Bunkus birojs: Neļausim sabradāt kolēģa piemiņu • IR.lv

Bunkus birojs: Neļausim sabradāt kolēģa piemiņu

21
Mārtiņš Bunkus. Foto — Contactout

Advokāta Bunkus biroja atklātā vēstule

Pēdējās nedēļās esam pavadījuši kā ļaunā murgā. Algotu slepkavu lodes izbeidza kolēģa Mārtiņa Bunkus dzīvi. Ir bijusi mediju interese runāt ar mums, taču notikušā smagums neļāva sakopot savas domas.

Bunkus birojs turpinās pastāvēt. Netaupīsim nedz spēkus, nedz līdzekļus, lai Mārtiņa slepkavība tiktu atklāta.

Eiropas Advokatūru un juristu biedrības padome izteica tieslietu ministram sašutumu par kolēģa zvērināta advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavību. Tajā pat laikā, neskatoties uz mums traģisko dzīves periodu, atradās zemiski politiķi, kas jau nekavējoties pēc nāves mēģināja traģēdiju kapitalizēt savās vai pasūtītāju interesēs,  pakāpties un veidot savas karjeras uz cilvēka slepkavības rēķina.

Mārtiņš sevi aizstāvēt vairs nevar. Tādēļ nožēlojami izskatās šie politiķi, kuri tik bravūrīgi un drosmīgi metās cīņā ar mirušu cilvēku.

Piemēram, kurš tieši K. Seržantam lūdza izdarīt savu coming out, ka Mārtiņš esot mēģinājis ietekmēt viņa balsojumu? Kāpēc Seržants nekavējoties nevērsās KNAB? Šāda saruna, ja K. Seržants savlaicīgi neinformēja tiesībsargājošās institūcijas, godu viņam nedara, īpaši, ja viņš to atceras tikai pēc sarunas biedra nošaušanas, kurš vairs nevar ne apstiprināt, ne noliegt, ne interpretēt šādas sarunas esamību. Acīmredzot bija kāds, kam ir iespēja piespiest Seržantu runāt pretēji paša Seržanta kā politiķa interesēm.

Satriecošu atklājumu izdarīja arī izbijušais maksātnespējas administrators A. Gobzems – maksātnespējas administratoru rindas pēdējās vietās viens pēc otra atradušies Bunkus advokātu biroja pārstāvji. Lai mums paskaidro, kā tieši kāds šo secību var ietekmēt un ko tieši tas dod, ja reizi ceturksnī rinda tiek sajaukta? Kādas tieši ir administratoru iespējas ietekmēt rindu?

Pavisam nesenu Gobzema “staigāšanu pa līķi” ceļā uz premjerministra amatu mēs pat nekomentēsim! Lai viņa ciniskums paliek uz paša sirdsapziņas.

Mārtiņš Bunkus – zinošs, neatlaidīgs un principiāls advokāts – bija ļoti neērts oponents. Uzskatām, ka tieši tas ir tagadējās nomelnošanas pamatā, kad Mārtiņa nāve iedrošināja melu kampaņas pasūtītājus aktivizēties.

Visbeidzot pastāv arī virkne neatbildētu jautājumu. Kas notiks, ja izrādīsies, ka A. Gobzema politisko kampaņu finansē kāda likvidējama banka? Kurš stāv aiz masveidīgās un labi organizētās kampaņas masu medijos, lai nekādā gadījumā nepieļautu bankas piespiedu likvidāciju? Ir arī ļoti daudz citu neatbildētu jautājumu…

Uzticamies tiesībsargājošo institūciju darbam un ticam, ka slepkavībā vainīgie tiks saukti pie atbildības.

Kolēģa Mārtiņa Bunkus piemiņu aizstāvēsim mēs un neļausim to sabradāt.

 

Bunkus biroja kolektīvs

Komentāri (21)

Sskaisle 18.06.2018. 09.28

vēl, Mīļais Tonij – es ar smagu akmeni grib mest masu medijiem Latvijā – ko viņi zino – apmēram tā, ka bija negodīgs, alkatīgs , nekrietns – būtībā neviens labs vārdiņš = bet -Svētā Debess – ja tā – kāpēc viņš – BUNKUS nesēdēja vienā cietumā ar sprūdu? kāpēc sprūds nesēž cietumā?

un vēl – tik cik es spēju saprast – tad valsts bandītismam kājas aug saeimā – tur kur seržants kārlis tā kā kaut ko liecināja , tad , kad bunkus bija jau beigts bet arī tā kā nē – tātad – valsts bandītisms dzimst saeimā , attīstās ministur kabinetā un plaši un krāšņi uzplaukst ierēdniecības necilvēcībā –

lūk – un ar to seksīgi jāspēj sadzīvot – tagad visus mēslus un dubļus met virsū bunkusam – nu bet kā gan citādi – tas nu ir beigts un sevi aizstāvēt nevar – kā jau pie bandītiem

+1
0
Atbildēt

1

    QAnon > Dusma 18.06.2018. 13.23

    Tiešām, kāpēc Sprūda kungs sēdēja cietumā, bet Bunkus, lai viņa vietā grauztu cietuma restes, tai laikā sarausa 1,5 miljonus, kāpēc Čevera, Trulā, Godmaņa, Segliņa, Mūrnieces un Kazlovska selekcionētā LPSR milicija spīdzināja, sazāļoja un mēģināja nogalināt Gulbja kungu, kāpēc tā pēc čekas sarīkotā bandītiskā uzbrukuma, represēja drosmīgo un talantīgo žurnālistu, Jakabsona kungu, kāpēc noklausījās žurnālistu Naglas un Jaunalksnes telefona sarunas, kāpēc uzbrauca Poikāna kungam, kurš bija atklājis sabiedrībai, kā Ušmeriks izputina rīdzinieku līdzekļus, kāpēc piesedza krievu fašistisko izdzimteņu rīkotos vandālisma aktus 16. martā un izstādē “Maidana cilvēki”?
    Tāpēc, ka milicija, tāpat, kā padumjos laikos, ir KGB priekšpostenis un IeM vadība ir saaugusi ar organizēto noziedzību.

    0
    -2
    Atbildēt

    1

    Sskaisle > altinyildiz 18.06.2018. 13.56

    stulbs tu esi altinyidiz – visi naciķēni tev kungi un kundzes – kopš kura laika naciķis ir kungs? un naciķiene kundze ? – luk tad, kad šo attieksmi pamainīsi – tad vari man sekot un rakstīt -bet visādi citādi – nelien man virsū ar saviem meliem un savu stulbumu ! vienkārši sēdi savā alā un urkšķi tur

    +1
    0
    Atbildēt

    2

    QAnon > Dusma 18.06.2018. 14.10

    Nacisti, atšķirībā no jums, NKVD nagu maucējiem un zagradotjad ložmetējniekiem un viņu noziegumu mantiniekiem un nodzītām maukām un pederastiem, ir kungi un kundzes. Nesauksi taču par kungiem Zatļeru, kas kopā ar pēdējām padibenēm uzdzīvo Jaunā vilnī, Dombrovki, ko čekisti publiski piesmej, uzmaucot tam klauna tērpu, jeb Kazlovski, kurš kopā ar krievu bandītiem svin 23. februāri un 9, maiju?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Vahamurka > Dusma 18.06.2018. 14.01

    A ko tad tu uzdod tik dumus jautājumus?

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

Sskaisle 18.06.2018. 09.24

Mīļais Tonij, Tu zini , cik ļoti es Tevi mīlu, bet – nevar Tev piekrist – Bunkus nāve ir mūsu valsts upuris – Bunkus tika izraudzīts tikai un vienīgi lai pabiedētu visus tos – Latvijas valsts tiesiski nodrošinātos un atbalstītos MNA darboņus, kuri sagrāba TKB un tagad draud sagrābt AB LV miljardus –

klau Tonij – kad Latvijas valsts vara apzog mmūs – nodokļu maksātājus = mēs nespējam vienoties protestiem pret to , bet kad Latvijas valsts apzog netīrās naudas noguldītājus – redz – atradās slepkavības pasūtītāji, slepkavas un upuris

rasnačs šajā notikumā, manuprāt, ir tikai gļēvs vērotājs – pilnīgi un absolūti gļēvs vērotajs un pinīgi un absolūti kā visi citi Latvijas valsts likumiskie bandīti

+1
0
Atbildēt

0

QAnon 15.06.2018. 15.24

“Eiropas Advokatūru un juristu biedrības padome izteica tieslietu ministram sašutumu par kolēģa zvērināta advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavību.”
————-
Vai IeM mums, lai pļēgurotu ar krievu noziedzniekiem, atvieglotu robežas šķērsošanu un pārvietošanos valsts teritorijā ieroču, narkotiku un cilvēku kontrabandistiem, lai piesegtu nelegālo tirdzniecību un andelētu konfiscēto?
Lai varētu apsargāt Bunkus, TM darbiniekiem vismaz ieročus būtu bijis jāizsniedz.

+1
-3
Atbildēt

1

    BardainaisSigne > altinyildiz 15.06.2018. 18.36

    Tiešām,normālās valstīs tagad visi kristu virsū Kozlovskim,bet pie mums uzbrūk Rasnačam.Vai Rasnačs būtu izbīdījis cauri Saeimai likumu,kas atļauj atšaut maksātnespējas adminus :D

    +2
    -4
    Atbildēt

    2

    AK > Bārdainais Signe 16.06.2018. 15.42

    Es par to sašutuma izteikšanu tieslietu ministram arī neiebraucu. Tātad, ja nošaus skolotāju, sašutumu izteiks izglītības ministram, vai ja nošaus ārstu, tad veselības ministram? Dažiem nav kas sajucis? Kārtības nodrošināšana un noziegumu izmeklēšana līdz šim vienmēr visās valstīs bijusi iekšlietu ministrijas kompetence.

    +2
    -2
    Atbildēt

    3

    andrejs > AK 17.06.2018. 01.15

    Eiropas Advokatūru un juristu biedrības padome izteica tieslietu ministram sašutumu par kolēģa zvērināta advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavību
    ———
    Par ko mēs brīnāmies…
    Visu zemju liberasti ir vienoti.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    QAnon > AK 16.06.2018. 20.24

    IeM jau tā ir pārslogota ar manis iepriekš minētām funkcijām, piedevām ķert eventuālo slepkavu, ar kuru Kazlovskis un Ķuzis, iespējams, vēl vakar pirtī uzdzīvoja. “Не по понятиям”

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    tonijs > AK 17.06.2018. 17.25

    Nejauc cēloņus ar sekām. Bunkus nāve ir uz Rasnača sirdsapziņas, jo “Maksātnespējas administrācija ir tieslietu ministra pārraudzībā esoša valsts iestāde.” (skat. MNA mājas lapu). Ja MNA valda totāls bardaks un maksātnespējas admini uzvedas kā bandīti, par to ir atbildīgs tieši Rasnačs. Kārtība šajā iestāde bija jānodrošina Rasnačam.

    +1
    0
    Atbildēt

    2

    andrejs > tonijs 17.06.2018. 20.34

    Kārtība šajā iestāde bija jānodrošina….
    ————-
    Kārtība šajā iestādē bija jānodrošina Ābelem (Vienotība) ilggadējam MNA direktoram.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    QAnon > tonijs 18.06.2018. 00.32

    Nespēj TM izkontrolēt visus Vienotības noziedzniekus, turklāt, kad tos piesedz IeM, DP un SAB. Tās rīcībā nav ne speciālo līdzekļu, ne personāla noziedznieku ķeršanai. Uz pasūtīto paskvilu un izdomāto apsūdzību pamata LPSR milicijas, cietumā noturētais Sprūda kungs, vien bija ko vērts. Kamēr Sprūda kungs smaka cietumā, Bunkuss pamanījās uzvārīt 1,5 miljonus. Ne ES, bet Krievija kaut kāda. Normālas valsts Politiskā policijā no Vienotības prokremliskiem zagļiem un fekāliju stumdītājiem izdauzītu visu par viņu attiecībām ar Bunkusu un citiem krimināliem juristiem.
    Cik reižu man tev, koprofāgam, jāatkārto, ka Rasnača kungs piedāvāja likvidēt Vienotībai pietuvoto juristu noziedzīgo rūpalu, bet Ābele sāka gaudot, ka tad cietīs Vienotības obšķaks http://www.delfi.lv/news/national/politics/abele-parsteigts-par-rasnaca-ideju-likvidet-maksatnespejas-administraciju-asociacija-prasa-mainit-sistemu.d?id=45175186

    +1
    -2
    Atbildēt

    1

    tonijs > altinyildiz 18.06.2018. 09.38

    Skaidrs – pahans Rasnačs saprata, ka “Nacionālās apvienības” obščaks ir briesmās un tāpēc atlaida Ābeli.

    +3
    -1
    Atbildēt

    2

    QAnon > tonijs 18.06.2018. 12.16

    Ja Rasnača kungam bija izdevies atbrīvot MNA kaut no viena noziedznieka, cepuri nost. Ja viņam būtu vairāk pilnvaru, iespējams, būtu patriecis arī Bunku un izglābis viņa dzīvību un Haraldu Velmeru, kas piedalījās, iespējami, lielākā kreditora uzmešanas afērā visā Eiropā, kad valstij piederošais LM bez maksas nonāca Krimas čekistu īpašumā, izvazāšanai.

    Atkal man tev, koprofāgam, jāatgādina, ka Rasnača kungs gribēja likvidēt šo kriminālo karteli, tātad, tas pēc loģikas nemaz nevarēja pildīt NA kasi.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    tonijs > tonijs 18.06.2018. 12.18

    Lai gan jāpiekrīt Dusmai, ka Rasnačs jau nav nekāds pahans- patiesībā viņš ir tikai šešķorka. Īstie rīkotāji nav pat “Nacionālās apvienības” politiķi – tie ir tādi lielblēži kā Lūsis un Sprūds. Kā viņi pateiks, tā Rasnačs darīs.

    +1
    0
    Atbildēt

    1

    QAnon > tonijs 18.06.2018. 13.33

    Šestjorkas, sūdēdāj, ir Zatļers, kuru var izsaukt uz kremli, lai Putins pretdabiskā veidā uz viņu varētu apliecināt savu alfa tēviņa statusu un Junkera zilais draudziņs, Dombrovskis, kuru čekisti izsauc pie sevis uz ložu atskaitīties un vēl iebāž tam pirkstu dirsā.
    Vēlreiz cenšos tev, visās atverēs jātais organism, paskaidrot, ka Sprūds un Lūsis nevarēja būt ieinteresēti MNA likvidēšanā, jo kaut arī viņi nepelnīja tik daudz, ka Vienotības, IeM, DP un SAB atbalstītie, kriminālie juristi, tomēr pietiekoši daudz.

    0
    0
    Atbildēt

    1

    tonijs > altinyildiz 18.06.2018. 14.40

    Neviens netaisījās likvidēt MNA un atteikties no šī dāsnā naudas pumpja. “Rasnačs arī norādīja, ka iepriekš medijos izskanējusī informācija par viņa vēlmi likvidēt Maksātnespējas administrāciju ir „izrauta no konteksta”, jo runa nav par likvidēšanu, bet gan par to, ka „šī sistēma jāpārceļ no izpildvaras uz tiesu varu”.
    https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/rasnacs-maksatnespejas-administratoriem-tris-gadu-laika-jaieklaujas-tiesu-sistema.a105692/

    P.S. Par visām rupjībām tev reiz būs jāatbild, es tev to apsolu. Būs sāpīgi.

    0
    0
    Atbildēt

    1

    QAnon > tonijs 18.06.2018. 14.48

    Vai tu draudi man ar čeku? Pavisam drīz pienāks diena, kad Zatļers, Dombrovskis un citi izdzimteņi – čekas kājslauķi, izmisumā, nevarēdami vairs sazvanit savu kuratorus, kuriem tad rūpēs pašu ādas, metīsies laukā pa logiem.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    QAnon > Bārdainais Signe 15.06.2018. 19.57

    Tas ir uzbrukums NA. Ja kremļjaģām būtu TM, bet NA labklājības ministrija, tad vainīgs būtu tās ministrs. Brīnums vēl ka no kultūras ministres neprasa atbildību par Dombrovska valdības par stipendijām izdalītām OIK atļaujām.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu