Ko par Guseļņikova un Rimšēviča “sadursmi” saka abu bijušais sabiedrotais? • IR.lv

Ko par Guseļņikova un Rimšēviča “sadursmi” saka abu bijušais sabiedrotais?

69
Bijušais Latvijas Bankas prezidenta vietnieks Andris Ruselis. Foto: Edijs Pālens, LETA

Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs kā nepatiesus noraidījis “Norvik bankas” īpašnieka Grigorija Guseļņikova asos pārmetumus par gadiem ilgu kukuļu izspiešanu, savukārt norādot uz Guseļņikova sen plānotu diskreditēšanas operāciju pret Latvijas valsti.

Uz žurnālistu jautājumu, kāpēc tad Latvijas valsts savulaik atļāvusi tik apšaubāmai personai iegādāties banku un ilgstoši tās padomē strādājis arī bijušais Latvijas Bankas prezidenta vietnieks Andris Ruselis, Rimšēvičs preses konferencē otrdien skaidroja — Guseļņikovam «patīk piesaistīt odiozus cilvēkus». Viņš padomē esot sapulcinājis iespaidīgu personu buķeti, lai «nopakotu» sevi un iebiedētu Latviju nevērsties pret šo banku, skaidroja Rimšēvičs.

“Norvik bankas” padomē tiešām darbojas divas prominences — nupat februārī tai pievienojās bijušais NATO ģenerālsekretārs Anderss Fogs Rasmusens, bet kopš pērnā gada jūnija padomes loceklis ir bijušais Vācijas Federālā izlūkdienesta vadītājs Augusts Hannings.

Savukārt ar šā gada 5. februāri darbu padomē atstājis Andris Ruselis, kurš tajā sāka darboties 2014. gada jūlijā — drīz pēc tam, kad “Norvik banku” iegādājās Guseļņikovs. Ruselim ir plaša pieredze banku sektorā. Deviņdesmitajos gados viņš vadīja “Zemes banku”, kas vēlāk apvienojās ar “Hansabanku”, bet no 2002. gada divus termiņus pēc kārtas bija Latvijas Bankas viceprezidents, strādājot vienā komandā ar bankas vadītāju Ilmāru Rimšēviču.

Kāpēc Ruselis tagad atstājis “Norvik banku”, kas vērsusies pret Latviju starptautiskā šķīrējtiesā un izteikusi ļoti skarbus pārmetumus par ilgstošu korupciju Latvijas Bankā?

Ruselis telefonsarunā “Ir” skaidroja, ka patiesībā nav bankas padomi pametis šomēnes — tā pārvēlēta jau pērn oktobrī, tikai izmaiņu oficiāla reģistrēšana prasījusi laiku. “Visu, kas tagad notiek ap “Norvik banku” un Rimšēviču, es uzzinu, skatoties “Nekā personīga” un lasot portālu “Delfi”, nekādus jaunumus vairāk nezinu,” viņš noliedza saikni ar pašreiz uzliesmojušo skandālu. Ruselis nevēlējās komentēt, vai viņa aiziešana no padomes bijusi paša vai bankas iniciatīva. Pašlaik viņš esot veselības uzlabošanas atvaļinājumā, kāds reizēm esot vajadzīgs cilvēkam pēc sešdesmit.

Ruselis ilgstoši strādājis tandēmā ar Rimšēviču un tagad vairākus gadus sadarbojies ar Guseļņikovu, taču uz jautājumu, kurai no abām konflikta pusēm drīzāk var ticēt, viņš nevēlējās skaidri atbildēt. “Būs tiesvedība, pagaidīsim. Es saprotu jautājuma dziļāko jēgu, bet domāju — lai Temīda spriež taisno tiesu.” Atzīstot, ka lietā valda ļoti lielas neskaidrības, viņš sacīja: “Noticiet, es tiešām neesmu tā persona, kas varētu ieviest šajā putrā lielāku skaidrību.”

Uz jautājumu, vai Ruselis kā ilggadējs vadošs Latvijas Bankas darbinieks pieļauj, ka tās amatpersonas ņēmušas kukuļus, viņš pēc pauzes sacīja: “Nu, ja jūs man tā jautājat, tad es īsi atbildu: nē, nepieļauju.” Vai tātad viņam nav zināms, ka Ilmārs Rimšēvičs būtu Latvijas Bankas prezidenta amatā prasījis vai ņēmis kukuļus, kā tagad apgalvo Guseļņikovs? “Teikšu pavisam īsi: nē, nav zināms.”

Preses konferencē, pamatojot savu lēmumu neatstāt Latvijas Bankas prezidenta amatu, Ilmārs Rimšēvičs stāstīja, ka pašlaik saņem lielu atbalstu no dažādiem cilvēkiem — gan nepazīstamiem, gan pazīstamiem. Vai arī Ruselis ir zvanījis Rimšēvičam, lai izteiktu atbalstu? “Ziniet, tas man atgādina to, kā Brežņeva laikos kāzās sūtīja telegrammas,” atbild Ruselis un iesmejas. “Es atļaušu jums viņam piezvanīt, teiksim tā.”

Komentāri (69)

zanE. 22.02.2018. 09.10

….tik daudz dīvainību kādas personas nopratināšanas sakarā – vēl nav piedzīvots….

– “Aizdomās turētā statusu nosaka brīdī, kad, balstoties uz pierādījumiem, ir pamats pieņēmumam(!), ka persona varēja izdarīt noziedzīgu nodarījumu. Šis statuss nav apsūdzība, kura jau(!) apgalvo, ka noziegums ir noticis, lūgts komentēt aizdomās par kukuļņemšanu turētā Latvijas Bankas (LB) prezidenta Ilmāra Rimševiča izteikumus par krimināllietas pasūtījuma raksturu, žurnālistiem sacīja ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers.” /izsaukuma zīmes citātā manis pievienotas/…..

…masu mediji putrojas ziņojot par notiekošo – vieni runā/raksta par aizdomās turētā statusu, citi jau par krimināllietu, vēl kāds par kriminālprocesu un šo “putru”, pārtulkojot angļu valodā, nekavējoši palaiž tīmeklī, lai informētu pasauli…pēc tam brīnās, kā tiek grauta valsts reputācija….
….ja nekļūdos, līdz šim pret aizdomās turēto ierosina kriminālprocesu, kura laikā notiek izmeklēšanas darbības, kuru rezultātā nonāk līdz krimināllietas ierosināšanai ar apsūdzības uzrādīšanu vai kriminālprocesa izbeigšanas….ja mums tiek stāstīts, ka bankas prezidents aizturēts par sendienās veiktām nelikumīgām darbībām, kas pēkšņi notika, lai nopratināšanu pārvērstu par šovu, nerēķinoties, kādu iespaidu tā radīs gan Latvijā, Eiropā, visā pasaulē, jo tā nav kaimiņjankas aizturēšana, tā ir pietiekami augsta persona Eiropas savienības līmenī….
….ja tiesībsargājošās iestādes, un kā mēs vakar uzzinām – par šo šovu bija informēts arī ministru prezidents Kučinskis, izlēma rīkoties tik krasi – atliek secināt – aizdomās turētais gatavojās noslēpt līķi, kādu nogalināt, pārvest noslēptos miljonus zem citas egles….piedodiet, neticu!….
….Dūklavu aizsauca parunāties…un nekas!

+14
-1
Atbildēt

4

    kolpants > zanE 22.02.2018. 11.22

    ja mums tiek stāstīts, ka bankas prezidents aizturēts par sendienās veiktām nelikumīgām darbībām, kas pēkšņi notika, lai nopratināšanu pārvērstu par šovu, nerēķinoties, kādu iespaidu tā radīs gan Latvijā, Eiropā, visā pasaulē

    ну да…Лучше же, как со Шлесерсом-давайте заведем дело, потом пойдем в Сейм разрешение на обыск просить. И будем сидеть и держать кулачки, чтобы он оказался полным и конкретным дебилом, чтобы за это время ничего не делать, не уничтожать улики и т.д.)))
    То есть вы реально верите, что даже разреши Сейм провести обыск у Шлесерса, у него на момент обыска дома все еще было бы что-то интересное и важное для следствия???))) Вы серьезно?)))

    Вы еще потребуйте, чтобы заранее сообщали-мы к вам через 2 недели с обыском придем. Вы бы не были столь любезны подготовить всю информацию в отдельной папочке, чтобы мы могли быстро ее изучить? А еще мы вас допросить хотим через месяц, вот список вопросов-подготовьтесь, пожалуйста, заранее! Мы тогда допрос за минус 30 проведем, а не за часов 6-8!
    И внизу P.S> такое-только, пожалуйста, будьте честны!

    +1
    -5
    Atbildēt

    1

    Sskaisle > kolpants 22.02.2018. 11.52

    un tomēr, kolpant, tieši kanb uzrīkoja šovu – un tieši šovs nevis pats korupcijas fakts, pievērsa pasaules uzmanību – nosodošu uzmanību Latvijai –

    man neviens vēl nav sniedzis pamatojumus kāpēc rimšēvics bija jāaiztur tik skaļi

    ja tiešajā runā izskanēja pamatojums, ka bija jārīkojas , tikko ienāca informācija – tad man atkal rodas jāutājums – vai kāda drošības iestāde pārbaudīs sakritību starp drošas informācijas ienākšanau un ablv naudas pieprasīšanu no LB – miljoniem lielu naudu mūsu – naudu ?

    ir pārāk daudz bet , lai noticētu un pieņemtu knab un varas elites paskaidrojumus, ka citādi nevarēja

    atkārtojos – mans šābrīža iespaids ir tāds, ka šovs rimševica aizturēšanai tika rīkots tikai lai pasargātu v citus – ne mazāk ietekmīgus korumpantus Latvijas auggstāko amatpersonu vidū

    jā un pareizi tu atgādini – ka saeima glāba sleseru – nevis tautas un valsts reputāciju – kas ir mainījies varas attieksmē pret nodokļu maksātājiem? es domāju, ka nekas – viņi ir cirpēji – mēs aitas –

    +3
    0
    Atbildēt

    2

    QAnon > Dusma 22.02.2018. 12.09

    Ja Latvijas reputācijas grāvēji nebūtu gadiem ilgi rakstījuši paskvilas par Sprūda kungu, nebūtu sarīkots viņa aizturēšanas šovs, un čeka to nebūtu 8 mēnešus marinējusi cietumā, pasaules sabiedrība pat neaizdomātos, kādu postu Latvijai nodara Ločmeļa un Ābeles izveidotā kreditoru apkrāpšanas MNA, neuzzinātu arī par bezprecedenta čekas projektu, kreditora – valsts uzmešanu, ko sarīkoja Vienotības ziedotājs, maksātnespējas administrators Haralds Velmers kopā ar Prudentija un Vienotību.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    kolpants > Dusma 22.02.2018. 13.33

    Я не вам отвечаю, а то опять польются потоки сознания про русских, Ирак и т.д.

    Собственно, а в чем было шоу? Ранее КНАБ обвиняли, что шоу-это когда люди в масках врываются куда-то в офис, скручивают руки и под прицелом камер ведут в машину. Тут Римшевиц сам приехал, потом сам вышел, видно было, что даже не в наручниках, и на бусе отвезли в изолятор. Что-то я на видео не заметил людей в масках с автоматами кругом. Или как его скручивают и валят на пол прям в аэропорту.

    Так в чем шоу? Или надо было вечером домой на лимузине подкатить и встречать во фраках и бокалом шампанского? Ну да, журналисты узнали, что пошел в КНАБ и сидели ждали, пока выйдет. Да, увидели как сел и уехал на бусе Кнаба. И все

    +1
    -1
    Atbildēt

    1

    Sskaisle > kolpants 22.02.2018. 14.44

    tieši un cieti , kolpant – piekto reizi rakstu priekš tevis !!!!
    nr1 – vai tiešām knab bija jākrata un jāaiztur rimševics tai brīdī, kad pats rimševics atteicis lb naudu dot ablv, bet tikko rimševicu aizturēja – lb naudu ablv iedeva – papīrīšus, kurus par to saņemām neskaitu – tiem noticēšu tikai tad, kiad tie būs iemainīti atpakaļ pret naudu ja tāi naudai kurss nebūs krties

    tātad – kas izskaidros šo sakarību?

    nr2 – norvik banka skaidri un gaiši paziņoja, ka rimševics no viņiem izspiedis naudu, kāpēc par to ekonomikas policija spēj veikt klusu izmeklēšanu bez aizturešanas izolatorā un kratīšanas bankā un mājās?

    nr 3 – vai knab speciāli gaidīja, kad rimševics dosies atvaļinājumā ? jo gan par norvik, gan ablv apsūdzībām jau nedēļu vai pat divas bija zināms ? kāpēc tagad nakts pratināšanu saista ar steidzamību un nozīmīgumu ? nesaprotu – varbūt tu zini?

    nr 4 – kāpēc knab nespēj sabiedrībai paskaidrot, kāpēc lieta par 3-4 gadus vecu notikumu ir svarīgāka un aktuālāka, kāpēc tajā ir svarīgāk piemērot aizturēšanu un uzlikt ierobezojumus, nekā svaigajās norvik un ablv apsūdzībās?

    šovi var būt visādā stilā – var arī tā kā straume – skaļa rīcība , naktī , tumsā utt, , bet bez teksta – lai tauta vārās – lai pasaule cepās – kur un kas notiek ar pārējām augstajām amatpersonām? Kāpēc man jānotic, ka visu korupcijas lietu atrisinās rimsevica atcelšana no lb amata

    nu davai kolpant – saņemies un atbildi vai ej mājās

    +1
    0
    Atbildēt

    1

    kolpants > Dusma 22.02.2018. 17.48

    Во-первых, почему я вдруг на 100% должен верить Римшевицу, что как только он отказал АБ в кредите, через 3 часа пришли с обысков?
    Во-вторых, как он мог отказать, если он в четверг улетел, а обыск был в пятницу? Ему прям так по телефону Бернис позвонил, а он ему по телефону отказал?
    В-третьих, никто пока (исключая КНАБ и полицию) не знает, что такое следствию сказал в итоге Спрудс, что его наконец-то решили выпустить под залог, но тут же задержали Мартинсона и Римшевица
    В-четвертых, в прессе уже было, что по делу Траста банка кто-то из высших чинов дал новые показания, по которым и появилась необходимость задержать обеих персон. Кстати, не исключено, что под этой вывеской так попытались зашифровать, что это был Спрудс, а не кто-то из администрации банка.
    В-пятых, когда узнают важные детали, всегда стараются реагировать очень оперативно! Потому что вовсе не исключено, что эта информация будет “слита” заинтересованным лицам и уже через неделю от обысков и допросов толка особого не будет.
    В-шестых, что за демагогические выводы “Kāpēc man jānotic, ka visu korupcijas lietu atrisinās rimsevica atcelšana no lb amata”? А давайте никого не будем задерживать, а потому что типа “что изменит задержание одного человека, когда тут система”!
    В-седьмых, не указывайте мне, что делать, и я не скажу, куда вам идти!

    +1
    -2
    Atbildēt

    1

    Sskaisle > kolpants 22.02.2018. 20.03

    kolpant, tev vieglāk būtu tomēr padoties nevis tik gari man runāt pretī,jo tuu tā arī nepateici – kāpēc rimsēvics bija tik skaļi jāapcietina un jāpievērš tam visas pasaules uzmanība –

    +1
    0
    Atbildēt

    1

    kolpants > Dusma 23.02.2018. 11.05

    а я еще раз спрошу-в чем заключается “громкость” ареста? Его прилюдно скрутили люди в масках? На него набросились прямо в аэропорту?
    Поясните, что по вашему означает “арестовать по-тихому”? Типа официально написать “ушел на больничный и совсем совсем пропал”?
    Чтобы вы же потом орали “что это за дела такие, такое важное лицо арестовали, а нам даже не говорят ничего”?))

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    lno > zanE 22.02.2018. 12.41

    Kad pret Repši sāka kriminālprocesu, VVF paziņoja, ka viņam nav jāatkāpjas.

    +2
    0
    Atbildēt

    2

    QAnon > lno 22.02.2018. 13.17

    Čekas pakalpiņi, WWII, staļinisma un GULAG apoloģēti: VVF un Zatlers, kuri kopā ar civiliedzīvotāju masu slepkavām, marodieriem, sadistiem, izvarotājiem un kapu un pieminekļu apgānītājiem, svinot staļina uzvaru, apgānīja karā nogalināto desmitiem tūkstošu eiropiešu piemiņu, īstākie, kas būtu jāuzklausa!!!

    0
    -5
    Atbildēt

    1

    QAnon > altinyildiz 22.02.2018. 13.26

    Sorry, nokļūdījos par 3 nullēm

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Sskaisle > lno 22.02.2018. 12.45

    ieliec saitīti – paldies – zvēru , ka neko par to neatceros

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Sskaisle > zanE 22.02.2018. 09.38

    nav mana doma, neatceros, kurš to izteica, bet es situāciju redzu tā, ka neatkarīgi no tā vai rimševics izspieda vai neizspieda kukuli no trasta komercbankas, mūsu varas elite ar rimševica burbuli grib notušēt savu pirmkārt, jau nevēlēšanos atrast un sodīt korumpantus, otrkārt, atļaut no valstij piederošās bankas lb ņemt kārtējos miljardus un treškārt, novērst uzmanību no tā, ka valstī ir ne tikai finanšu , bet arī varas krīze .

    Vai tad oik nav korupcijas afēra? Kas tad, zane ir oik? Veiksmigs Ekonomikas ministrijas darba reuzltāts? Nu pastāsti man.
    Ko nozimē krievvalodīgo darbaspēka ievešana un latviešu bēgšana no Latvijas? Kā interesēs tā ir?

    nu labi -ne par to runa – bet ģenprokurors ir nulle – es varu droši pildīt viņa darbu, ja nekas cits no viņa netiek prasīts ,kā tas, ko es dzirdu un lasu, un prezidenta vejoņa tekstus es arī nolasītu talantīgāk – tici man , zane

    +5
    -2
    Atbildēt

    1

    Vahamurka > Dusma 22.02.2018. 09.47

    Dusma arī zina daudz vairāk,nekā Mūrniece.Dusmu par prezidenti!

    +3
    -6
    Atbildēt

    1

    J.Biotops > Vahamurka 22.02.2018. 10.11

    Mūsu dusmupūcīti zinu tikai no neta, bet ja viņa atmestu dažus komiskos nikus citos portālos un mazliet piebremzētu niķošanos, tad sliktāka jau nu par Mūrnieci nebūtu.

    +9
    -2
    Atbildēt

    2

    Sskaisle > J.Biotops 22.02.2018. 11.21

    ja tu , biotop , mani nesaukātu par pūcīti es justos labāk, jo puces ir resnas, neprot dziedāt un ir tuvredzigas – piedod nu man – mans draugs man saka – smuka tu neesi, bet dumja gan … bet to viņš saka reizēs, kad nespēj mani pārliecināt un grib ievainot manu trauslo ilgu būt gan smukai , gan gudrai …

    nu tā – labi , jāstrādā – bet negribu, gribu skriet ar sarkanu karodziņu un saukt visādus saukļus

    +1
    -1
    Atbildēt

    2

    tonijs > Dusma 22.02.2018. 12.56

    Dusmupūķīte?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    J.Biotops > Dusma 22.02.2018. 16.45

    Nu re, bez niķošanās nu nekādi. Par Tavu smukumu neko nezinu, bet pūce manās acīs ir tīri glīts putniņš, pie tam ar folklorā fiksētu gudrību.
    Tonija ierosinājums arī der, bet bez garumzīmes uz “ū” – dusmupuķīte. Pie izdevības palaidīšu ideju selekcionāriem – pēc gadiem 15 būs tautai ziediņš, ko pasniegt dusmu nomierināšanai vai pastiprināšanai.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    lno > J.Biotops 22.02.2018. 12.45

    Biotopa kungs, vai Vējonis un Kučinskis ir pārāki par Mūrnieci?:)

    +1
    0
    Atbildēt

    1

    J.Biotops > lno 22.02.2018. 16.48

    Ino kungs – vai zināms kāds pamats aizdomām, ka dolār-Zaļie dīvān-Zemnieki man mīļāki par lāpnešiem?

    +1
    -3
    Atbildēt

    1

    QAnon > J.Biotops 22.02.2018. 21.56

    Izvēle starp lāpnešiem un čekas sodomītiem, Vienotību un tās klonu, JKP.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    zanE. > zanE 22.02.2018. 09.16

    ….turpinu:
    ….neskaitāmas augstas amatpersonas gājušas sniegt paskaidrojumus…un…nekas!….šovi nebija vajadzīgi….bet te izsmērēja Latvijas reputāciju pa sienām un vēl kāju uzlika virsū…..protams, mums no malas vērojot, nav iespēju izvērtēt, cik nopietns pamats bija tāda veida aizturēšanai, bet jautājumu rodas arvien vairāk….bet ģenerālprokurora vakardienas paziņojums, ko citēju sava komentāra I daļā = liek apšaubīt šāda šova nepieciešamību….kāpēc tas tika darīts, cerams, mēs kādreiz to uzzināsim….

    +7
    -1
    Atbildēt

    4

    Vahamurka > zanE 22.02.2018. 09.31

    Vot vot,točna tāpat,kā oligarhu lietā.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    andrejs > zanE 22.02.2018. 10.23

    kas pēkšņi notika, lai nopratināšanu pārvērstu par šovu, nerēķinoties, kādu iespaidu tā radīs gan Latvijā, Eiropā….
    ——–
    ….turpinu….
    ///////////
    Raksti īsāk – “Tas ir uzbrukums Latvijas valstij”

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    Sskaisle > zanE 22.02.2018. 09.43

    nē , zane – šovs ar rimševicu bija vajadzīgs Latvijas varas elitei, kurai Latvijas valsts prestižs ir tikai traucējošs , lai šo valsti pilnībā izzagtu un iznicinātu

    nu piedod man vienotība taču vada saeimas NDK – vienīgais par ko šī komisija ir norūpējusies- kā pēc iespējas ātrāk rimševicam muti aizvērtu un viņa vietā citu ieliktu ‘ – nu zane –

    vai naciķu mūrniece- tā ir valsts amatpersona – neko nezinu , nekas nav skaidrs – nu elle un indija visas pasaules mediji – katrs atsevišķi zin vairāk un labāk kas notiek Latvijā kā mūsu augstākās valsts amatpersonas –

    tā nav neizdevusies valsts? kas tad tas ir ?

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    QAnon > zanE 22.02.2018. 11.59

    ABLV un Rietumu banku naudas mazgāšana, teroristu finansēšana un uzturēšanās atļauju vērienīgā tirdzniecība, kas notika ar SAB, DP, IeM, FKTK, Rimševiča un Vienotības, kā lielākās ziedojumu saņēmējas, ziņu, rada negatīvu ietekmi uz valsts reputāciju. Ļaundabīgā audzēja atklāšana un ja to vēl izdosies izgriezt, Latvijas reputāciju un kredītreitingu būtiski uzlabos.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

Dita Jonīte 22.02.2018. 16.31

Ja IR grib palikt neitrāls notikumu analītiķis un pētnieks, tad virsrakstam nevajadzētu būt tik dzeltenam. Jo Ruselis pasaka tieši neko. Kamēr virsraksts piesaista uzmanību ar paziņojumu, ka Ruselis ir pateicis kaut ko būtisku.
Pamazām tā sākam neticēt nevienam…

+10
0
Atbildēt

2

    mumss > Dita Jonīte 23.02.2018. 11.43

    Virsraksts uzdod jautājumu, un teksts uz to atbild. `Neko` arī ir skaidra atbilde.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    ak > Dita Jonīte 22.02.2018. 18.34

    Nu nevajadzēja uzreiz tik skarbi… IR tāpat kā visi dzīvi organismi grib ēst, sasildīties un paglābties no nokrišņiem, tāpat pabraukt ar kādu transportlīdzekli, pieslēgties ~220V u.tml. Tam visam, kā zināms, vajag naudiņu, kuras var pašlaik nepietikt. Tāpēc, redziet, šeit parādās šāda tāda reklāmiņa. Un kur parādās reklāmiņa, ieripo arī naudiņa. Bet reklāmdevēji vēro, cik daudz pīpļu skatās šo portālu, ja skatās maz, nebūs jums nekādu reklāmistu pasūtījumu, ja skatās daudz, lūdzu izvietojiet mūsu reklāmu, mēs jums maksāsim tik un tik. Reklāmas patērētāji par visu vairāk mīl dzeltenumu, tur nu neko nevar darīt. Pētnieciski analītiskā žurnālistika, ja tā ir patiesi pētnieciska un analītiska, nav lēta nodarbe. Visu izšķir kadri, ar kuriem, kā būsiet jau ievērojusi, arī pie mums iezīmējas problēma. Spējīgākie prasa adekvātu atalgojumu. Neviens šodien nav Cēsu ģimnāzists un par baltu velti ierakumos pret pārspēku nestāsies. Es šeit negribu teikt, ka IRsī ir nav labu kadru, taču viņš ir, manuprāt, knislis pret milzīgu kalnu, bet gadās arī Dāvids pret Goliātu.

    +4
    -1
    Atbildēt

    2

    QAnon > ak 22.02.2018. 19.02

    Par “neko” naudu nemaksā, maksā par izkārnīšanos uz nacionālpatriotiem un Vienotības un tās klona, JKP slavināšanu.

    +3
    -4
    Atbildēt

    2

    tonijs > altinyildiz 22.02.2018. 20.23

    Nu re kā tu pats atzinies, ka tev maksā par izkārnīšanos.

    +2
    -2
    Atbildēt

    1

    QAnon > tonijs 22.02.2018. 21.43

    Lai arī man ir milzu pretenzijas pret NA, to nevar saukt par izkārnīšanos, atšķirībā no tā ko dari tu un tava suga.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    ak > altinyildiz 22.02.2018. 20.36

    Man prieks, ka cilvēks apzinājis peļņas iespējas, tirgus nišu un gatavs to aizpildīt ar savu produktu. Tikai tā dīvaini izklausās: pēc jūsu paša loģiska izkārtojuma – dedzinātājam vajag uguni, ugunsdzēsējam vajag ūdeni. Tagad jūs abiem gribat piegādāt vienu un to pašu mantu, kas jums ir sakrājusies, acīmredzot, vairumā. Labākais klients, neapšaubāmi, ir ZZS. Viņiem tā labi noderēs ražas pieauguma sekmēšanai.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    tonijs > ak 22.02.2018. 19.57

    Bet kā pēdējā laikā ir nodzeltējusi Lemberga nra! Laikam neviens to vairs nelasa, tad nu meklē pa visu pasauli visriebīgākās kriminālziņas un vēl spiež uz erotiku.

    +3
    0
    Atbildēt

    2

    QAnon > tonijs 22.02.2018. 21.36

    Šitos jau laikam IR nepārpublicēs?http://nra.lv/viedokli/elita-veidemane/237702-ka-vienotiba-mekle-bezizeju.htm
    http://tautaruna.nra.lv/slavenibas/237901-doveika-savam-mazajam-delam-nemacis-ka-vins-var-mainit-dzimumu/
    Kāda ķecerība, ja vecāki nepaskaidro savam mazajam, ka viņam arī ir caurumiņš un viņš tik pat labi var būt arī “meitene” un tā dzimumu uzspiešana, kad vecāki, nevis divgadīgi bērni, var izvēlēties, rozā vai citas krāsas drēbītes nēsāt.
    p.s. līdz cik gadu vecumam staigāji kleitiņās?

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    ak > tonijs 22.02.2018. 20.18

    Galvenais nenodzeltēt mums pašiem šajos dzeltenajos dūmos. Man patiktu domāt, ka dzeltenie ar laiku nokritīs uz melnzemes un satrūdēs, kaut gan viņiem piemīt sātaniska spēja izdzīvot. Tas nozīmē, ka kāds (kādi) dzeltenos labi baro, jo viņi palīdz ganīt aitu baru, kurš neblēj kad viņu cērp. Kurš baro NRA, domāju, ar pirkstu nebūtu jārāda.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

QAnon 22.02.2018. 10.44

Komjaunietis Andris Ruselis kopā ar komjaunieti Haraldu Volodko izputināja Zemes banku par ko Pārdaugavas bandīti uzaicināja Volodko novest līdz bankrotam tiem piederošo “Olimpiju”, bet Ruseli čeka ielika par komjaunieša Rimševiča vietnieku. Komjaunietis Vovka Kuļiks izputināja RKB, komjaunietis Ēriks Kaže banku “Daugava”. Lavents kaut arī nebija komjaunatnes kadru darbinieks, tomēr bija aktīvists, kurš palīdzēja milicijai cīnīties pret farcovčikiem un valūtas spekulantiem. Karginam, starp citu, arī komjaunatnes darboņa noziedzīgā pagātne, kas viņam deva iespēju tikt pie pirmā miljona
Mans secinājums: tik sensitīvām nozarēm, kā finanses, lielgabala šāviena attālumā nedrīkst pielaist īpatņus ar partijas, komjaunatnes, milicijas, tiesneša, prokurora, čekista noziedzīgo pagātni, kā arī ienaidnieku valstu un noziedznieku tautu pārstāvjus.

+8
-2
Atbildēt

1

    Pandora > altinyildiz 22.02.2018. 20.36

    Latviešiem ir tāds pasakains naivums, ko citi pazīst kā debilismu. Paiesim vēl kādus gadiņus atpakaļ. Banka Baltija. Kāpēc lai žīdu “starptautiskie revidenti” ziņotu sliktu par Laventu? Bet Repšem un viņa komandai patika noticēt, lai tikai nekas nebūtu jādara un mēs jau vienalga esam labāki.

    Suņi IR jāuzrauga.

    +2
    -1
    Atbildēt

    1

    Vahamurka > Pandora 24.02.2018. 12.16

    Kādi starptautiskie revidenti,kamēr mēs vēl nebijām eirozonā?

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu