Izsludināsim vecgada vakarā • IR.lv

Izsludināsim vecgada vakarā

17
Ernests Kļaviņš

Komentāri (17)

traductrice 29.12.2017. 14.49

Nedomāju, ka “veselības reforma” ieviesīs kādas radikālas izmaiņas, jo neticu, ka samaksājot nodokli, man būs pieejama medicīniskā aprūpe. Es drīzāk uztraucos nevis par tiem, kas NEmaksās šo nodokli (jo galu galā lielu daļai no viņiem – pensionāriem, bērniem, invalīdiem, utt. – tāpat valsts “garantēs” kaut kādus pakalpojumus), es uztraucos par tiem, kas maksās. Sakiet, kā 4eur/mēn., varēs garantēt pakalpojuma pieejamību? Kurš no jums tic, ka šie maksājumi ja ne likvidēs, tad vismaz samazinās rindas pie speciālistiem vai uz izmeklējumiem? Ja man ir nepieciešama konsultacija, vai tas, ka rindā būs jāgaida nevis gads, bet pusgads, vai tas būs mierinājums? Vai tas palielinās valsts garantēto pakalpojumu pieejamību un mazinās iespēju, ka man piespiedu kārtā šā vai tā jāvēršas pie privātā pakalpojumu sniedzēja?
Es esmu noteikti PAR veselības obligāto apdrošināšanu. Taču man NAV skaidrs, kas mainīsies to personu dzīvē, kas šo nodokli MAKSĀS, lai cik liels tas arī nebūtu.

+6
0
Atbildēt

2

    basta > traductrice 29.12.2017. 15.36

    Samierinies ar visu un priecājies, ka Vienotība vēl nav notirgojusi tavu nieri, lai apmierinātu savu, čekas un Krievijas organizētās noziedzības, saimņieku pieaugošās prasības!

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    Sskaisle > traductrice 29.12.2017. 15.36

    PIEDOD, BET TU KĀ NO PLAUKTA NOKRITUSI – KAM TAD IR KAUT KAS SKAIDRS KA TO MILJARDU AIZNEMĀS TĒRĒS – NU KAMER VISI LIELIE UN VARNEI TIKS PIEBAROTI , TAD ARI SKATĪSIES, KAS NABAGSEKLĀM ATLIKS , JA ATLIKS ….

    +1
    -1
    Atbildēt

    1

    basta > Dusma 29.12.2017. 15.53

    Ir pat jau skaidri zināms, kam nauda tiks, jo: “… jo, kam ir, tam tiks dots, un tam būs pārpilnība; bet, kam nav, tam tiks atņemts arī tas, kas tam ir. ” /Mateja evanģēlijs 13.nod/ Vienotības saimņieki miljonāru saraksta augšgalā http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/632001-bagatakie_cilveki_latvija_patiesa_labuma_guveji

    0
    -3
    Atbildēt

    0

J.šveiks 29.12.2017. 13.00

zašebis…

+2
-1
Atbildēt

1

    Sskaisle > J.šveiks 29.12.2017. 13.18

    nu neraudi , aknu tējiņu un kādas šādas tādas drapes es tev iedošu – tāpat –

    bet tu nedrīksti pīpēt, lietot alkoholu , arī alu, nē – īpaši alu arī nē

    ko es teicu par šo valsti? nu? !!!!

    +2
    -1
    Atbildēt

    1

    J.šveiks > Dusma 30.12.2017. 19.55

    paldies , bet bez alus ir pakaļā…atvaino mani par rupjību , prieku pilnu Tev jauno gadu!!!

    +2
    0
    Atbildēt

    1

    Sskaisle > J.šveiks 31.12.2017. 10.54

    alus smird,bet nu labi – lai būtu, ko darīt
    Svētīgu Tev Jauno gadu:)

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

Sskaisle 31.12.2017. 10.53

jūtos kā čekistu laikos –
pat trakāk
SWH ar dziesmu pa dzīvi kučinskis izmisīgi brēc – tautieši , neceriet , ka darbs atnāks pie jums uz laukiem , negaidiet brīnumus, ejiet un strādājiet – mums vajag darba rokas, bļedj nolādētais mauka pat s kučinskis un žurnālisti – uzrakstiet – kādas lagas tiek piedāvatas , kādi ir izdevumi elmentārai izdzīvošanai un tad te kauniniet, ka kāds slinko

vai ārzemēs latviešiem maksā labas lagas par slinkošanu ?! TIEŠĀM!? – bļedj, maukas – kaut elle jūs parautu par šito tautas bendēšanu – jūs mūs prasti apzodziet un tagad mūs kauniniet, ka neesam gatavi jums maukām vergot

nolādētie kretīni

par ko tieslietu ministrijā prēmijas ?! – ka sarga čekistu – oligarhu varu – kaut jūs tur aizrītos ar tām prēmijām nolādētie pakalpiņi!

labi – manai tautai Svētīgu Jauno gadu! Lai čekistiem-oligarhiem un viņu kalpiem pienāk gals, lai viņi tiek iznīcināti un aiziet nebūtībā! Gana mūsu asinis esiet sūkuši! Škic prom uz elli – kur jūsu īstā vieta!

+1
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu