Pārmaksa • IR.lv

Pārmaksa

4
Māris Bišofs

Komentāri (4)

Neticis 09.10.2017. 16.44

Parēķiniet, cik pensionārus jāattur no pārmaksas pieteikuma iesniegšanas, lai varētu atļauties vienu miljonu vērtu afēru?

+2
0
Atbildēt

0

basta 10.10.2017. 13.29

Štrunts par pensionāriem, kad VID piešķir atliktos nodokļu maksājumus desmitiem miljonu apmērā firmām, kuru īpašnieki nav, vai visai nosacīti ir saistīti ar latviešu valsti, t.s pastāvīgie iedzīvotāji. Atceros, kad Latvijas ceļa pidaras – pedofīls, Sončiks, atlaida, laikam 20 miljonus, nodokļu parādu Daugavpils bandītu firmai, Dinaz.

+2
-1
Atbildēt

1

    klusais > basta 10.10.2017. 19.26

    Ar Dinaz bija nedaudz savādāk … Pirmkārt ja pareizi atceros , tad tie nebija 20 mio , bet gan 3 mio un runa bija par apdrošinātājiem Baltikum. Otrkārt pateicoties šai epizodei Sončiku atbrīvoja no amata un visas tiesāšanās , kas parasti beidzas šādos gadījumos ar valsts zaudējumu šoreiz noslēdzās nelabvēlīgi Sončikam . Treškārt Sončiks drīzāk bija Šķeles cilvēks nevis Latvijas ceļa . Ne velti pēc Ketnera nahrenizēšanas nākamais priekšnieks Jakāns bija Cēsu “mafijas ” pārstāvis. Un ceturtkārt – lai cik paradoksāli nebūtu , bet Dinaz papīrus cik zināms parakstīt Sončikam pasvieda tāds tipāžs kura vārds ir Kalvis :) par to plaši nerunā , bet džeks esot bijis kunga prātā un veikli tikusi izmantota situācija :) pēc tam meklētas iespējas novīzēt , bet bijis par vēlu :)

    +1
    0
    Atbildēt

    1

    basta > klusais 11.10.2017. 02.16

    LC biedrs Sončiks Šķēles cilvēks, Vienotības kremļjaģas Lemberga cilvēki.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu