Mamma nav žūrija! • IR.lv

Mamma nav žūrija!

7
Priekšplānā no kreisās: X Faktora žurijas locekļi Intars Busulis, Aija Auškāpa un Reinis Sējāns raidījuma filmēšanas laikā.

Daudzi vēlas atrast savu X Faktoru, tagad daļa drosmīgo arī Latvijā to dara publiski

Televīzijas šovs X Faktors ir jau pazīstams zīmols visā pasaulē, nu tas atnācis arī pie mums. ASV, Apvienotajā Karalistē un citās valstīs tas ir mainījis neskaitāmu cilvēku dzīves un izveidojis spožas karjeras grupām un solistiem. Spilgts piemērs ir One Direction, kas 2010. gada X Faktorā neiekļuva pat finālā, bet vēlāk kļuva par plaši koncertējošu grupu un vairāk nekā trīs miljardus eiro vērtu zīmolu.

Talantu meklēšanas šovi ir lieliska sākuma platforma jauniem mūziķiem, kuriem ir iespēja parādīt savas spējas ne tikai kameru priekšā, bet arī skatītāju pūlim uzņemšanas laukumā. Tās ir kā ugunskristības un pārbaudījums konkursantam – vai tiešām tas ir tas, ko es vēlos turpināt?

Skatoties mūsu X Faktoru, jau var redzēt jaunus dziedātājus ar potenciālu, kuriem būtu pa spēkam izveidot savu solokarjeru un piepildīt koncertzāles un arēnas. Tikai tas prasa milzīgu pacietību un lielu darbu, bet tas noteikti ir tā vērts. Adriana Miglāne un puisis no Olaines vārdā Didzis ir palikuši man atmiņā kā vieni no kandidātiem, kuri varētu pārsteigt klausītāju arī pēc šī šova beigām.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu