Darbs vēlētājiem • IR.lv

Darbs vēlētājiem

4
Valdis Dombrovskis.
Pauls Raudseps

Valdis Dombrovskis kā valdības vadītājs jutis ZZS, Saskaņas un PLL saspēli, bet neuzskata, ka viņa valdības krišana notika atbilstoši Lemberga un Šlesera slepenajiem plāniem

Pagājušajā nedēļā apritēja gads, kopš Valda Dombrovska darba apjoms Briselē dubultojās. Pēc Lielbritānijas balsojuma par izstāšanos no ES un viņu eirokomisāra atkāpšanās no amata Dombrovskim klāt pie sākotnējās viceprezidenta atbildības par eiro un sociālo dialogu tika piešķirts arī EK finanšu tirgus portfelis. Laikā, kad vēl aizvien Eiropa cenšas ieviest mehānismus, lai novērstu jaunu banku krīzi, un finanšu tirgu nākotnes aprises krietni miglainas dara neskaidrības par Brexit sarunu iznākumu, šīs jomas pārraudzība pati par sevi ir gandrīz pilna laika darbs.

Taču, kamēr Dombrovskis Briselē nodarbojas ar visas Eiropas finanšu jautājumiem, Ir publiskotās oligarhu sarunas atklāj slēptās politiskās sazvērestības, kuras tika vērstas pret Dombrovski laikā, kad viņš vēl bija premjers.

Tāpēc pusdienās ar Dombrovski viņa iecienītajā Valtera restorānā Vecrīgā ir daudz, par ko runāt.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu