Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

7

Nedēļas notikumi Latvijā

Latvijas valsts pārvaldes struktūrās ir bijuši cilvēki, ar kuriem «spēlējas Krievijas prezidents Vladimirs Putins», Latvijas Radio sacīja Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktors Jānis Maizītis. Viņš teica, ka šādos gadījumos, un to ir bijis ap desmit, amatpersonām tiek liegts ieņemt kādu amatu.

Latvijas Saeima nosodīja Ukrainas parlamenta deputātes un Gaisa spēku pilotes Nadeždas Savčenko notiesāšanu Krievijā, «kas balstīta uz safabricētām un politiski motivētām apsūdzībām». Par paziņojumu nobalsoja 65 deputāti, bet balsojumā atturējās 21 Saskaņas deputāts.

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) izbrāķējis ministriju iesniegtos nozaru rīcības plānus un uzdevis tos pārstrādāt. Ministrijām nozaru rīcības plāni bija jāiesniedz līdz 30. martam. Divas to nebija izdarījušas vispār, bet pārējo ministriju iesniegto plānu kvalitāte neatbilst kritērijiem, par kuriem tika panākta vienošanās valdības deklarācijas apstiprināšanas laikā. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu