Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

2

 


ROMĀNS.
EĶREMS EILISLI. MILZU SASTRĒGUMS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Azerbaidžāņu rakstnieka darbs vēsta par notikumiem Baku 80.gadu beigās. Armēņu grautiņi Baku un rakstnieka dzimtā ciema vēsture – Nahčivanas armēņu iedzīvotājus 1919.gadā apkāva turku kareivji. Dziļš un apgarots vēstījums, kura noskaņas nepamet pēc grāmatas aizvēršanas. Apgāda cena 6,46 €.

PAVĀRGRĀMATA. ANNAS PANNAS KŪKAS. IZDEVĒJS LIENES VILNĪTES IZDEVNIECĪBA. Mājās gatavotos saldumos ir īpaša maģija un garša. To nevar aizstāt neviena veikalā pirkta kūka. Krāšņi ilustrētajā grāmatā ir atrodamas dažādu gardumu receptes un vērtīgi padomi, ko sniedz TV raidījuma Gatavo 3 saldumu speciāliste Anna Birmane. Apgāda cena 19 €.

DZĪVESSTĀSTS. FĒLIKSS BAUMGARTNERS. DEBESU IEKAROTĀJS. MANA DZĪVE BRĪVAJĀ KRITIENĀ. IZDEVĒJS JĀŅA ROZES APGĀDS.Grāmata asu izjūtu un piedzīvojumu mīļotājiem – ekstrēmā sporta lielmeistars, četru pasaules rekordu īpašnieks un base jumping speciālists stāsta par savu dzīvi no automehāniķa mācekļa līdz lēcienam no stratosfēras. Apgāda cena 11,45 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu