Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

6

 


DABA.
HENNINGS VĪSNERS, VALLIJA MILLERE. VAI DZĪVNIEKIEM JĀTĪRA ZOBI? JĀŅA ROZES APGĀDS«Cik adatu ir ezim? Kāpēc stārķis atnes bērnus? Vai zosīm uzmetas zosāda? Kā viendienīte pavada dienu?» – krāšņi ilustrēta, izzinoša un izklaidējoša jautājumu un atbilžu grāmata visu vecumu dzīvniekmīļiem. Cena 12,45 €.

ROMĀNS. KETIJA KELLIJA. MEDUS KARALIENE. IZDEVNIECĪBA KONTINENTS. Starptautisku bestselleru autores jaunais romāns ir tāds, ko patiks pārrunāt draudzeņu pulciņā. Autore sapludina vairāku dzīvju pavedienus, ļauj noticēt patiesas mīlestības spēkam un iedrošina dzīvot pilnasinīgi un pastāvēt par savu laimi. Cena 14,49 €.

ROMĀNS. ŠERILA STREIDA. MEŽONE. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Autobiogrāfisks stāsts, rakstniece 26 gadu vecumā aptver, ka atrodas savas dzīves dziļākajā bedrē. Zaudējusi māti, izšķīrusies no vīra, kļuvusi atkarīga no narkotikām. 1700 km garais pārgājiens pa Klusā okeāna piekrastes kalnu taku palīdz viņai atgūt sevi. Pieejama arī e-grāmata. Apgāda cena 14,98 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu