Uz mērķi • IR.lv

Uz mērķi

4
Nellija Ločmele

 

Kamēr valdības veidošana iestrēgusi starp iecementētām ietekmes zonām un uzblīdušām ambīcijām, ir īstais brīdis padomāt par darbiem, kas nākamo četru gadu laikā ir svarīgākie mūsu valsts nākotnei.

Nepretendējot uz vienīgo patiesību, Ir uzaicināja trīs savas jomas zinātājus izteikt viedokli par pārmaiņām, kas nepieciešamas veselības aprūpē, tieslietās un izglītībā. Tieši šīs ir nozares, no kuru drosmīgas un mērķtiecīgas vadības atkarīgs, vai daudzi cilvēki atgūs ticību valstij un savai nākotnei tajā. Kas jaunajiem ministriem jādara, lai Latvija tiktu pie veselas, gudras un taisnīgas sabiedrības, iesaka ārsts Uģis Gruntmanis, savulaik no amata netaisni izstumtais tieslietu ministrs Jānis Bordāns un Iespējamās misijas pārstāve Zane Oliņa.

Saistībā ar partiju ietekmes zonām šokējošus atklājumus nes darījumu virkne ar vērtīgu Ķīšezera piekrastes zemi, par ko rakstām, turpinot Ir pētniecisko sēriju par maksātnespējas procesu problēmām. Šoreiz uzmanības fokusā divi pieredzējuši profesionāļi – administrators Māris Sprūds un Aigars Lūsis.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu