Par ko balsot? • IR.lv

Par ko balsot?

7
Ranta Šmite
Ieva Alberte

Seši balsotāji, kuri savu izvēli žurnālam Ir atklāja arī pirms iepriekšējām vēlēšanām, izvērtē, kā pa šiem gadiem klājies un par ko balsos tagad

Ranta Šmite, balsoja par Vienotību, tagad vēl nav izlēmusi

Lopi izslaukti un pabaroti. Daudz tomātu, maz ābolu, – rudens ainavu ieskicē pensionāre no zemnieku saimniecības Apsītes Valmieras pusē. Par Vienotību balsojusi gadiem, bet šīs būs pirmās vēlēšanas, kurās nevarēs ievilkt plusu Valdim Dombrovskim. «Neredzu Vienotībā citu līderi. Āboltiņā man daudz kas nepatīk. Čepāne, kuru ļoti cienu, nestartē. Vilks  – nujā, viņš ir vietā, taču arī nestartē.» Valdība izpelnās pārmetums, ka nav apstādināta uzturēšanās atļauju tirgošana.

Līdz vēlēšanu dienai Ranta vēl apsvērs, vai balsot par Vienotību vai Nacionālo apvienību. «Tikai nacionāļi ir drusku par nacionāliem. Patriotam jābūt, bet tas viss ar maksātnespējas administratoriem atņem viņiem manus kredītpunktus.» Pat no malas esot skaidrs, ka tīra tā lieta nav. Īpaši iekritis acīs, kā partija pieklusinājuši bijušo tieslietu ministru Jāni Bordānu. «Cilvēks pūlas, bet viņu tik divkosīgi apstādina!» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu