Kā tikt pie rūpnīcas • IR.lv

Kā tikt pie rūpnīcas

3
Wenden Furniture valdes priekšsēdētājs Normunds Brēmers.

Pirmais darbs, ko viņam uzticēja Jaunpiebalgas mēbeļu cehā, bija pārkraut klucīšus. Toreiz neviens nenojauta, ka Normunda Brēmera mērķis ir kļūt par uzņēmuma direktoru. Taču viņš panāca vēl daudz vairāk

Jaunpiebalgas uzņēmums Wenden Furniture ir ne tikai lielākais darba devējs savā novadā, bet arī lielākais krēslu ražotājs Latvijā un otrais lielākais Baltijā. Mēnesī tas saražo ap 10 000 krēslu, no kuriem 99% eksportē, bet atlikušo procentu piedāvā pircējiem savā salonā tirdzniecības centrā Spice. Kopš 2000.gada pa diviem lāgiem atradies uz bankrota sliekšņa un saņēmis smagu triecienu krīzes laikā, uzņēmums tomēr spējis ne tikai izdzīvot, bet arī attīstīties.

Pašlaik uzņēmumā strādā ap 65 darbiniekiem no septiņiem apkārtējiem pagastiem, bet uz Wenden Furniture krēsliem sēž cilvēki vismaz septiņās Eiropas valstīs.

«Runājot par visu, ko nācies piedzīvot un pārvarēt, es nelietotu vārdu «veiksme»,» saka uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Normunds Brēmers. «Ir ieguldīts nežēlīgs darbs, lai izglābtu rūpnīcu un saglabātu mēbeļu ražošanu Jaunpiebalgā. Vārda tiešā nozīmē viss panākts ar sviedriem un asinīm.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu