Gribēt neiespējamo • IR.lv

Gribēt neiespējamo

5
Jānis Palkavnieks par Ir un Draugiem.lv kopīgi veikto aptauju.
Nellija Ločmele

 

Krāsainie spilvenkrēsli Draugiem.lv jumta terasē ļauj apvienot divas lietas, kas vasaras karstumā parasti neiet kopā, – sauļošanos un lietišķas sarunas. Šoreiz ir citādi, jo žurnāla Ir atbalsta programma vidusskolēniem IrPalīgs jūnija sākumā sapulcējusi jaunos cilvēkus, lai kopā ar dzīvē jau sāli pagaršojušiem ļaudīm apspriestu būtisku jautājumu – ko no jauniešiem gaida nākamie darba devēji?

Daži skolēni jau gūst pirmo praktisko pieredzi, darot dažādus vasaras darbus, tomēr citi nosūkstās, ka arī tos atrast nenākas viegli. Mentora padoms var noderēt arī šādā reizē. Kādam no IrPalīga vidusskolniekiem palīdzējis ieteikums izstaigāt kafejnīcas un restorānus savā apkaimē un tur, kur pašam iepatīkas, apvaicāties, vai nav nepieciešami palīgi. Izrādījies – ir nepieciešami!

Daloties pieredzē par to, kā paši meklējuši pirmo darbu un tālāk veidojuši karjeru, eksperti ir vienisprātis – svarīgākais ir nebaidīties. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu