Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

5

Nedēļas notikumi Latvijā

Rīgas domes vairākums otrdien nolēma grozīt 2013.gada budžetu, palielinot izdevumus par sešiem miljoniem latu, kā arī ieskaitot šāgada budžetā pagājušā gada pamatbudžeta naudas līdzekļu atlikumus un valsts budžeta mērķdotācijas. Tas Rīgas pašvaldības budžeta deficītu palielinās līdz 54,5 miljoniem latu jeb 11,4%. 

Patēriņa cenu līmenis šāgada martā palielinājās par 0,2%, salīdzinot ar 2012.gada martu, liecina statistikas pārvaldes dati. Precēm cenas pieaugušas par 0,3%, bet pakalpojumiem nemainījās. Pēdējo 12 mēnešu vidējais patēriņa cenu līmenis, salīdzinot ar iepriekšējiem 12 mēnešiem, februārī palielinājies par 1,8%.

Nedēļas nogalē nopirkti 86% no visām publiskajā tirdzniecībā pieejamajām Dziesmu un deju svētku biļetēm. Biļešu iepriekšpārdošana sākās sestdien, un jau vairākas stundas pirms biļešu tirdzniecības sākuma daudzviet veidojās garas rindas, cilvēki pēc biļetēm stāvējuši pat naktī. Divu stundu laikā tika nopirktas visas biļetes uz noslēguma koncertu un diviem deju lieluzveduma koncertiem.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu