Tirgus attiecības. Citi labi piemēri • IR.lv

Tirgus attiecības. Citi labi piemēri

4

 

Lielveikalu tīkls Rimi izveidojis veselīgas ēšanas kustību Aikāgaršo, kas ne tikai palīdz veselīgai pārtikai nonākt pircēju grozos, bet lielveikala pavārs Normunds arī iesaka receptes, sniedz virtuves padomus un pēc skolu uzaicinājuma reizi nedēļā arī dodas pie bērniem, lai mācītu viņiem prasmi veselīgi ēst un pagatavot gardu, sabalansētu maltīti.

Latvijas elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Lattelecom izstrādājis politiku cilvēku ar kustību ierobežojumiem integrācijai savā darba vidē un speciāli iekārto darbavietas, piemēram, darba galdi ir ar regulējumu augstumu, tādējādi pie tiem var sēdēt arī cilvēki ratiņkrēslos. Kopumā izveidotas darbavietas 13 cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Siltumapgādes uzņēmums Fortum Jelgava pirms jaunas koģenerācijas stacijas palaišanas saviem potenciālajiem piegādātājiem sarīkoja braucienu uz Pērnavu, lai iepazīstinātu ar līdzīga projekta darbību – ieguldot partneru izglītošanā, uzņēmums rada sev plašāku piegādātāju loku nākotnē.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu