Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

9
Mežonīgā pilsēta Dailes teātrī

Kultūras un izklaides notikumi


11.MAIJS.
MEŽONĪGĀ PILSĒTA DAILES TEĀTRĪ

Kriminālstāsts, ko Lielajā zālē iestudējis režisors Gatis Šmits, ir smieklīga un reizē smeldzīga versija par detektīvromāniem un to varoņiem. Nav skaidrs, vai Bags Makkena ir karstgalvis, vai arī viņu vajā neveiksmes. Viņa kontā ir ievainots ģenerālis, piekauta līgava un nošauts pārinieks. Tad Bags iemaldās kādā pilsētiņā un iekuļas nepatikšanās. Turklāt viņa sirdī uzplaukušas mīlas jūtas pret šerifa līgavu. Lomās Artūrs Skrastiņš, Valdis Liepiņš, Kristīne Nevarauska, Juris Bartkevičs, Rēzija Kalniņa un citi. Biļetes cena Ls 3-15. Bilesuparadize.lv

11.MAIJS. LNSO SEZONAS NOSLĒGUMA KONCERTS
Lielajā ģildē orķestris maestro Marka Šišona vadībā iedzīvinās vienu no emocionālākajiem skaņdarbiem – Sergeja Prokofjeva Romeo un Džuljetu. Ar Fēliksa Mendelsona Vijoļkoncertu uztāsies Berlīnes filharmoniskā orķestra pirmais koncertmeistars, vijolnieks Gijs Braunšteins. Biļetes gandrīz izpārdotas, iespēja apmeklēt ģenerālmēģinājumu 11.maijā plkst.10.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu