Pašdarbnieks un Gucci • IR.lv

Pašdarbnieks un Gucci

8
No kreisās: Baltic Pine Films producente Kristele Pudāne, īpašnieks Sergejs Serpuhovs un menedžere Renāte Barone. Foto — Gatis Gierts, F64
Sanita Jemberga

Darbs Londonas bārā Sergeju Serpuhovu aizveda līdz lielo zīmolu reklāmu filmēšanai Latvijā

Sākums. Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes students, rīdzinieks Sergejs Serpuhovs katru vasaru pāris mēnešu strādāja lauksaimniecības darbus Lielbritānijā, lai nopelnītu naudu mācībām. Gadu pēc gada, līdz puisis nolēma palikt Anglijā, jo Latvijā attīstības iespējas neredzēja. Pirmo darbu kādā Londonas bārā atradis, staigājot pa ielām un piesakoties dažādās vietās. Pirmajai iemaksai par dzīvokli nav pieticis naudas, tāpēc ķīlā atstājis pasi. 

Patinam filmu vairāk nekā desmit gadu uz priekšu. Nonākam Rīgas jaunākā kultūras dzīves centra – Spīķeru – bēniņos, kur Sergejam piederošā Baltic Pine Films (BPF) birojā mani sagaida uzņēmuma komanda. Viņš pats ģērbies gandrīz nemanāmi rozā kreklā, pagaišos džinsos ar zemu jostasvietu un šauru, melnu kaklasaiti, kas pēdējās sezonās ir atpazīstams tēls modes žurnālos. Producente Kristele Pudāne ar gaišajiem, astē saņemtajiem matiem un masīvajiem Bvlgari briļļu rāmjiem atgādina klasisku modes fotogrāfi. Par producēšanas menedžeres Renātes Barones organizatora manierēm būtu lepna katra armijas vienība. Uz Spīķeru bēniņiem mani ir atvedis stāsts, ka Latvijā ir tapusi Gucci smaržu reklāma un tās filmēšanu organizējis vietējais uzņēmums.  

Tā arī ir.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu