Kozlovskis atsakās kļūt par "Vienotības" valdes priekšsēdētāju • IR.lv

Kozlovskis atsakās kļūt par “Vienotības” valdes priekšsēdētāju

26
Rihards Kozlovskis. Foto: LETA

Viņaprāt, svarīgākais jautājums partijai ir, ko tā spēj piedāvāt sabiedrībai pirms nākamajā gadā gaidāmajām Saeimas vēlēšanām

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) ir nolēmis nekandidēt uz partijas “Vienotība” valdes priekšsēdētāju amatu, vēsta portāls “lsm.lv”.

“Mana kandidatūra netiks vērtēta,” šorīt intervijā LTV raidījumam “Rīta Panorāma” sacīja Kozlovskis. Viņaprāt, svarīgākais jautājums, uz ko jāatbild partijai ir, ko tā spēj piedāvāt sabiedrībai pirms nākamajā gadā gaidāmajām Saeimas vēlēšanām.

Kā ziņots, “Vienotības” valde trešdien skatīs ar partijas 19.augustā gaidāmā kongresa organizēšanu saistītos jautājumus.

“Vienotības” priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns plāno rosināt sēdes darba kārtībā iekļaut jautājumu, ka “Vienotības” Saeimas frakcijas priekšsēdētājai Solvitai Āboltiņai amats būtu jāatstāj līdz kongresam. Politiķis iepriekš paziņoja, ka saistībā ar šo jautājumu uz laiku aptur savas kandidatūras virzīšanu partijas priekšsēdētāja amatam “Vienotības” kongresā.

Kā ziņots, Smiltēns norādījis, ka viņš ir aicinājis Āboltiņu atkāpties no frakcijas priekšsēdētājas amata, lai partija, veicot radikālas pārmaiņas, varētu pretendēt uz 10% līdz 20% lielu atbalstu sabiedrībā. Neveicot lielas izmaiņas līdzšinējā darbībā, viņaprāt, var piepildīties prognozes, ka “Vienotība” nākamajās Saeimas vēlēšanas var nespēt nokomplektēt tādu komandu un piedāvājumu, kas varētu labi startēt vēlēšanās.

Tāpat vēstīts, ka izskanējis ierosinājums valdei vienoties par viena kopīga partijas priekšsēdētāja kandidāta virzīšanu uz kongresu. Pašlaik kā iespējamie kandidāti uz partijas vadītāja amatu izskanējuši Smiltēns un Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis (V).

Pašreizējais “Vienotības” priekšsēdētājs Andris Piebalgs paziņojis, ka atkārtoti nekandidēs uz šo amatu.

 

 

Komentāri (26)

MChuzzlewit 09.08.2017. 13.14

Kā potenciālos līderus redzu Latkovski, Vaideri, varbūt Ašerādenu. Smiltēns, neraugoties uz dažkārt prātīgajām domām, izskatās stiori nenipietns, kā bija Štokija (TP) mapes kārtotājs, tā arī palika.

Bet varbūt tiešām pragmātiskāk iecelt likvidatoru? Jo ar velkamisma muļķību bagāžā 5% pārvarēt nespīd.

Turklāt tie, kurus saista suisidāls velkamisms , tāpat balsis par Viņķeli&Co.

+3
-2
Atbildēt

2

    Ēriks > MChuzzlewit 09.08.2017. 13.19

    Uzkost vajag,lai var trāpīt pa īstajiem burtiem.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    MChuzzlewit > MChuzzlewit 09.08.2017. 14.42

    >Ē.

    Nu, tādi mēs tie pāri palikušie interesenti par Vienotības likteni esam – dzeram un neuzkožam. Bet, pateicoties tīmekļa žēlsirdīgajiem samariešiem, šo veldrē pamesto tautas gudrību atkal celsim pienācīgā godā. Bez uzkošanas – nekur!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

basta 09.08.2017. 11.27

to Kurmitis

Vai prokremliskai zagļu, čekas kājslauķu un sodomītu varzai nebija pareizāk saukties ZRP?

+1
-3
Atbildēt

0

Kurmitis 09.08.2017. 11.16

Ir smieklīgi, ka Āboltiņas kroņprincis Smiltēns tagad spēlē revolucionāru, kur viņš bija pirms 2 gadiem? Ja tur kāds to maču var izvilkt tad tas ir Ķirsis. Neviens necerēja, ka V tiks Rīgas domē, bet viņš ievilka un pietiekami cienijami.

+1
-3
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu