NEPLP ļauj retranslēt un raidīt vairākas Krievijas TV izklaides programmas • IR.lv

NEPLP ļauj retranslēt un raidīt vairākas Krievijas TV izklaides programmas

15
Krievijas holdinga "Gazprom Media" vadītājs Dmitrijs Černišenko un Krieviojas propagandas rupora "Russia Today" galvenā redaktore Margarita Simonjana Krievijas mediju sanāksmē. Foto: ITAR-TASS/LETA

NEPLP retranslējamo TV programmu sarakstā iekļauj vairākus Krievijas holdinga “Gazprom Media” kanālus

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) trešdien nolēma Latvijā retranslējamo audio un audiovizuālo programmu sarakstā iekļaut Krievijas holdinga “Gazprom Media” programmas “NTV Stil”, “NTV Serial” un “NTV Pravo”, informē LETA. NEPLP izsniedza arī apraides atļaujas Krievijas TV programmām “Travel and Adventure” un “Trick”.

Visus trīs retranslējamos kanālus piedāvā Krievijas maksas satelīttelevīzijas operators “NTV Plus”, kas Krievijā darbojas vairāk nekā 20 gadus un ir daļa no Krievijas “Gazprom Media” holdinga. 

Kanālā “NTV Stil” var vērot dzīvesstila raidījumus, kā arī kulinārijas un gastronomijas raidījumus, pārraides par veselīgu dzīvesveidu, psiholoģiju un dokumentālās filmas. Kanālā “NTV Serial” tiek pārraidīti populāri seriāli, filmas un telenoveles. Tā programmā ir intervijas ar aktieriem, seriālu un kino ziņas, ziņas par jaunu seriālu filmēšanas procesa aizkulisēm u.c. Savukārt kanāls “NTV Pravo” ir dokumentāls un izglītojošs kanāls par tiesu sistēmu, tiek raidīti tiesu šovi, pētnieciskās žurnālistikas un publicistikas raidījumi, dokumentālie seriāli un realitātes šovi.

“NTV Plus” saviem abonentiem piedāvā vairāk nekā 280 dažāda satura kanālus. 

Savukārt Krievijas TV programmām “Travel and Adventure” un “Trick”, kuras izplata SIA “Content Hub” NEPLP trešdien nolēma izsniegt apraides atļaujas.

“Travel and Adventure” ir Krievijas televīzijas kanāls, kas veltīts ceļošanai un piedzīvojumiem. Savukārt “Trick” ir Krievijas televīzijas izklaides kanāls, kurā tiek piedāvāti raidījumi par apmāna, mahināciju un triku tematiku, liecina informācija televīzijas operatora “Rustelekom” mājaslapā. Kanāla ēterā tiek pārraidītas dokumentālās filmas par dažādām afērām un krāpniecības iespējām, iluzionistu šovi, izložu šovi, populārzinātniski raidījumi, melu un apmāna psiholoģijai veltīti raidījumi, kā arī mākslas filmas un televīzijas seriāli.

Kanāla operators “Rustelekom” ir viena no lielākajām nacionālā mēroga telekomunikāciju kompānijām Krievijā. Tās piedāvātos maksas televīzijas pakalpojumus izmanto vairāk nekā 9,4 miljoni abonentu, no kuriem 4,4 miljoni izmanto interaktīvās televīzijas pakalpojumus.

 

Komentāri (15)

J.Biotops 02.08.2017. 23.29

“…NTV Pravo” ir dokumentāls un izglītojošs kanāls par tiesu sistēmu, tiek raidīti tiesu šovi, pētnieciskās žurnālistikas un publicistikas raidījumi, dokumentālie seriāli un realitātes šovi…”

– jā, bez tik izglītojoša kanāla Latvijas sabiedrība grimst baisā tumsībā. Nezinām, kā darbojas “basmannij sud” un kas ir “hamovņiceskoje prāvosuģije”.

NEPLP pēdējais laiks pilnā sastāvā pārcelties uz Maskavu un iepazīt Krievijas tiesu sistēmu bez starpniekiem. Un bez prepagadistu izpušķojumiem. Būs sāpīgi, bet varbūt ies labumā.

+12
-2
Atbildēt

0

rinķī apkārt 02.08.2017. 22.14

Un, kas tā par ziņu? :)) Gari un plaši, kas tā par programmu, bet neviena argumenta kādēļ tāda ir vajadzīga Latvijā. Ne vārda par to, kas tie ir par argumentiem un nepieciešamību šādas programmas translēt? :)

+9
0
Atbildēt

1

    vitalisvita > rinķī apkārt 03.08.2017. 00.46

    Šerloks Holmss teiktu: elementāri, Votson(!), un vēl piebilstu, ka notiek hibrīdkarš, kurā visi “čekas maisi” un visi “lielākie kretīni” tiek operatīvi izmantoti.

    Vai tādi ir arī NEPLP-ā, – nu to gan, droši vien, Holms nezin.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

fretka 02.08.2017. 19.54

Paprasīja – un atļāva.

Pie mums viss ir stingri un likumīgi, kā jau īstā Eiropas Savienības valstī!

Starp citu, kas bija tie prasītāji?

P.S. Īpaši interesants varētu būt kanāls NTV Pravo, kurā mums populārzinātniski stāstīs par Krievijas taisno tiesu :)

+8
0
Atbildēt

1

    andrejs > fretka 03.08.2017. 08.29

    Starp citu, kas bija tie prasītāji?

    ——————-

    Par to pagaidām klusums. Ka tik nav “skandināvu” MTG?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu