Igaunija izraida divus Krievijas diplomātus • IR.lv

Igaunija izraida divus Krievijas diplomātus

10
NULL

Krievija Igaunijas soli dēvē par nedraudzīgu aktu, kas nepalikšot bez atbildes

Igaunijas varasiestādes pieņēmušas lēmumu izraidīt divus Krievijas diplomātus, kas strādā Krievijas ģenerālkonsulātā Narvas pilsētā, vēsta aģentūras LETA-BNS/RIA NOVOSTI. No Igaunijas tiks izraidīts Krievijas ģenerālkonsuls Narvā Dmitrijs Kazenovs un konsuls Sergejs Surgajevs.

“Mēs varam apstiprināt, ka šāds incidents ir,” pavēstīja Igaunijas Ārlietu ministrijas preses pārstāve Sandra Kamilova, nesniedzot sīkāku informāciju par apstākļiem. Krievijas vēstniecībai iesniegta atbilstīga nota.

Krievijas vēstniecība atteikusies sniegt komentārus par diplomātu izraidīšanu. Krievijas Ārlietu ministrija Igaunijas lēmumu nodēvējusi par “kārtējo nedraudzīgo un nekādi nepamatoto aktu, kas nepaliks bez atbildes”.

Komentāri (10)

lno 28.05.2017. 21.29

Šeit Vienotības kārtējais varēšanas apliecinājums

Partijas «Saskaņa» Rīgas domes deputāta kandidāts Aleksejs Rosļikovs pērnā gada rudenī aizdomīgos apstākļos nonācis Latvijas Apvienotās policistu arodbiedrības (LAPA) valdē, bet tagad šo posteni aktīvi izmanto priekšvēlēšanu aģitācijai pirms vēlēšanām, vēsta TV3 raidījums «Nekā personīga».

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/662216-raidijums_saskanas_politikis_aizdomigi_nonacis_policistu_arodbiedribas_vadiba_ko_tagad_izmanto_agitacijai

+3
-2
Atbildēt

1

    basta > lno 28.05.2017. 23.16

    to lno

    Vai tad esi aizmirsis, ka Kazlovskis ir kvēls saskanietis?

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

basta 26.05.2017. 21.44

Igauņi, leiši un poļi tikai meklē kašķi. Pavaicājiet Kozlovskim, Mežvietam un Maizītim un viņi ar roku uz sirds apliecinās, ka nav nekādu krievu spiegu un pašu nodevēju.

+6
-9
Atbildēt

3

    lno > basta 27.05.2017. 10.08

    Ierados. Vai tad kungs uzskata, ka atentāta organizētājs pret Saakašvili Hapilovs nebija jāizraida?:)

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > basta 27.05.2017. 09.38

    Kurš jāizraida?Tas tak skaidrs,visvairāk neuzticamu personu ir Nacionālajā apvienībā,tur tak tik daudz tādu,kuriem nevar dot pielaidi.

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    ierados > basta 27.05.2017. 08.37

    Sākumā pajautā savam bosam puzes lāčplēša patiesības ministrijā. Viņš tev tuvāk un visu zin, t.sk., ko teiks specdienesti, neskatoties, ka viņam nav nekādu pielaižu. Jautājums: no kurienes šādas ziņas un kurš te būtu jāizraida?

    +10
    -4
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu