Avārijā uz ceļa Gulbene-Smiltene gājuši bojā trīs cilvēki (papild.) • IR.lv

Avārijā uz ceļa Gulbene-Smiltene gājuši bojā trīs cilvēki (papild.)

25
Avārija uz Bauskas šosejas. Foto no Lsm.lv

Uz Bauskas šosejas divu avārijā cietušo veselības stāvoklis ir ļoti smags

Trešdien ap plkst.13.40 uz ceļa Gulbene-Smiltene notika divu automašīnu sadursme, kurā dzīvību zaudēja trīs cilvēki, viņu vidū arī bērns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Ungure.

1967.gadā dzimis vīrietis, vadot kādam Smiltenes uzņēmumam piederošu kravas automašīnu “MAZ”, izbrauca no mazāk svarīga ceļa un nepalaida pa galveno ceļu braucošo automašīnu “Audi 100”, kā rezultātā notika sadursme.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas “Audi 100” vadītāja un pasažieris (bērns), kuru dzimšanas dati pagaidām nav noskaidroti, bet gāja bojā trīs automašīnas “Audi” pasažieri – 1938.gadā dzimusi sieviete, 2004.gadā un 1996.gadā dzimušas meitenes.

Policija strādā notikuma vietā un skaidro negadījuma apstākļus.

Negadījumā vieglā automašīna ir pilnībā sadragāta. Kravas automašīna ir iegāzusies grāvī.

Smagajā avārijā uz Bauskas šosejas cietuši arī Vācijas un Polijas pilsoņi

Divi no avārijā uz Bauskas šosejas cietušajiem ļoti smagā stāvoklī atrodas Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Intensīvās terapijas klīnikā, aģentūrai LETA pastāstīja slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Vissmagāk cietusi avārijā iekļuvusī ģimene no Latvijas.

Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins LTV “Rīta Panorāmai” pastāstīja, ka smagā avārija notikusi autoceļa Rīga – Bauska 24.kilometrā neilgi pēc pulksten 6. Negadījumā iesaistīti divi mikroautobusi un vieglā automašīna.

1976.gadā dzimuša vīrieša un 2001.gadā dzimuša jaunieša veselības stāvoklis patlaban vērtējams kā ļoti smags, bet 1979.gadā dzimušas sievietes stāvoklis ir vidēji smags. Sieviete ārstēšanos turpinās slimnīcas Neiroķirurģijas klīnikā.

Avārijā iekļuva arī divi ārvalstu pilsoņi. Vācijas pilsonim jau sniegta palīdzība traumpunktā, un viņš avārijā cietis vismazāk. Viņš tuvākajā laikā varētu doties mājās.

Savukārt otra ārvalstu – Polijas – pilsoņa veselības stāvoklis vērtējams kā vidēji smags. Arī viņš ārstēšanos turpinās Austrumu slimnīcas Neiroķirurģijas klīnikā.

Trešdienas rītā smagā autoavārijā uz Bauskas šosejas gāja bojā 50 gadus vecs vīrietis, bet vēl vairāki ir cietuši.

Autoavāriju izraisīja mikroautobusa ar Polijas numura zīmēm iebraukšana pretējā joslā, kā rezultātā notika sadursme ar vieglo automašīnu “Volvo” un sekojoši ar vēl vienu mikroautobusu ar Vācijas numurzīmēm.

Valsts policijā (VP) norādīja, ka patlaban nav zināms, kāpēc mikroautobusa šoferis iebrauca pretējā joslā, – tas tiks noskaidrots izmeklēšanas gaitā. Policijā papildināja, ka bojāgājušais vīrietis vadīja automašīnu “Volvo”.

(papildināta no sākuma)

Komentāri (25)

pirozkovs 26.08.2015. 16.37

В США в прямом эфире застрелили репортера и оператора

http://www.bbc.com/russian/international/2015/08/150826_us_reporters_killed_onair?ocid=socialflow_twitter

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu