VIDEO: Ikstena-Strapcāne lepojas ar Latviju • IR.lv

VIDEO: Ikstena-Strapcāne lepojas ar Latviju

30
Foto no video

Kampaņas “Tu esi Latvija” ietvaros sociālajos tīklos internetā ir publicēts video, kurā žurnāliste Eva Ikstena-Strapcāne dalās savās pārdomās un sajūtās par Latviju.

“Mana Latvija ir cilvēki, kurus satieku ikdienā, cilvēki, kuri apzinās sevi, kuri sapņo, kuri veido mūsu valsti, cenšas, priecājas par brīvību un to, ka drīkst kļūdīties, vai reizēm pieņemt arī nepareizus lēmumus. Tā tomēr ir brīvība mums visiem kopā savā zemē plānot nākotni, veidot vidi, savu kopienu, neatkarīgi no nacionalitātes, piederības un uzskatiem. Lepojos, ka esmu latviete un eiropiete, ar saknēm valodu un savu kultūru,” video stāsta Eva Ikstena-Strapcāne.

Kampaņas ietvaros plānots publicēt vēl divus video ar sabiedrībā populāru cilvēku piedalīšanos. Līdz 19.novembrim interneta vietnē www.Draugiem.lv/TUESILV jaunieši aicināti piedalīties video, foto un stāstu konkursā, lai parādītu un izstāstītu savu stāstu par savu Latviju. Konkursa galvenā balva ir Latvijā ražots “Blue Shock Bike” elektrovelosipēds, informē biedrība “NEXT”.

Kampaņa “Tu esi Latvija” tiek organizēta ar mērķi veicināt jauniešos piederības apziņu Latvijai un motivāciju aktīvi līdzdarboties sava novada, pilsētas un valsts dzīvē. Kampaņu “Tu esi Latvija” ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu organizē biedrība “NEXT”, sadarbībā ar portālu Draugiem.lv, radio Pieci.lv un Latvijas elektrovelosipēdu ražotājs “Blue Shock Bike”.

 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu