Izstāšanos no Sudrabas partijas skaidro ar nevirzīšanos uz tautvaldības ieviešanu • IR.lv

Izstāšanos no Sudrabas partijas skaidro ar nevirzīšanos uz tautvaldības ieviešanu

13
Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars (no kreisās) un tautas kustības "No sirds Latvijai" valdes locekļi Inguna Sudraba un Gunārs Kūtris 12.Saeimas vēlēšanām reģistrēto deputātu kandidātu sarakstu numuru izlozē partijai izvelk 13.numuru. Foto: Ieva Čīka, LETA

Arnis Kauliņš esot tagad guvis rūgtu mācību par stāšanos kādā partijā

No Ingunas Sudrabas vadītās partijas “No sirds Latvijai” izstājušies arī tās līdzšinējie biedri Aivars Rudzāts un Arnis Kauliņš. Pēdējais norāda, ka, stājoties politiskajā spēkā, tam bija deklarēti mērķi uz tautvaldības sasniegšanu, taču praksē tas neesot pilnībā izpaudies kandidātu saraksta un programmas veidošanā.

Kauliņš aģentūrai LETA skaidroja, ka viņam neesot bijusi iespēja piedalīties 4000 zīmju programmas veidošanā un nav tikusi izskaidrota kandidātu sarakstu veidošana, piemēram, kādā veidā izvēlēti bezpartijiskie kandidāti. Tautvaldības mērķis nav sasniegts arī vēlēšanu programmā, jo tā ir tāda pati kā citām partijām. Kauliņš partijā stājies, lai tās nostādnes būtu par labu cilvēkiem. Ar šo gadījumu viņš guvis rūgtu mācību par stāšanos kādā partijā.

Saskaņā ar Kauliņa rīcībā esošo informāciju, iesniegumu par izstāšanos no partijas gatavo arī tās biedrs Valdis Šteins.

Savukārt Rudzāts norādīja, ka nevēlas sniegt komentārus par savu soli, jo Liene Cipule jau ir ļoti precīzi izklāstījusi iemeslus, kāpēc viņi pameta partiju.

Jau ziņots, ka Sudrabas partiju “No sirds Latvijai” pametušas divas biedres – Liene Cipule un Margarita Laicāne, kuras abas ir kandidātes partijas sarakstā 12.Saeimas vēlēšanām. Sudraba šādu rīcību dēvē par centieniem graut viņas partiju.

Cipules lēmums izstāties no partijas “No sirds Latvijai” tapa ilgi – vispirms tas ir saistīts ar nesaprotamiem ziedojumiem, par kuriem viņa uzrakstījusi oficiālu vēstuli partijas revīzijas komisijai, kā arī ar nepietiekami demokrātisku lēmumu pieņemšanas procesu, iepriekš sacīja pati politiķe.

Partija ir demokrātiska organizācija, kura nav saņēmusi neskaidrus ziedojumus un kurā nekas līdzīgs šķelšanās procesam nenotiek, sacīja Sudraba.

 

Komentāri (13)

dro 18.08.2014. 12.31

Pavisam vājš ansamblis. Diriģente Sudraba bez dzirdes un ritma izjūtas, solists Kūtris ar vāju balsi un bieži aizmirst tekstu, bekvokālam nav atļauts virināt muti, lai nepazaudētu Sudrabas sponsorētās zobu protēzes…

+14
-1
Atbildēt

0

austrisv 18.08.2014. 12.39

Patiesību sakot, nesaprotu šādu Sudrabas partijas biedru rīcību, kuri tur vispār iestājās? Vai tad nu viniem vispār nav savas galvas uz pleciem, lai vispirms domātu kur stājas.

Man personiski vienmer bijis skaidrs, kas patiesībā ir Sudraba, un kuras valsts intereses viņa aizstāv. Par to taču liecina Sudrabas darbi vai precīzāk izsakoties, nekadu darbu Latvijas laba šai jaunkundzei nav! Vien brāļošanās ar stepasinu un citiem no kremļa iebraukušajiem agitatoriem un darba vieta – viceprezidente Pareksā un tagad pie Juļa Krūmiņa pasparnē kamēr tiks pie pilnas bļodas. Viņas cīņa par milzu algu Latvijai tik drūmajā laikā, kad bija iztukšota valsts kase! kur tad bija valsts galvenā kontroliere?

Vispār, kas tie par cilvēkiem, kas stājas tajā viņas aizdomigajā partijā, kas faktiski ir kokosniku projekts, lai sagrābtu varu Latvijā, un tad kursētu uz austrumiem pie cara Vladimira.

Tas taču redzams ikvienam cilvekam, kur nu vēl tiem, kas būtu piedalijusies taja nelietibā. Labi jau, ka atjedzas tagad neka tas notika tik velu Zatlera partija, kura ari Zatlers piespieda visus pie sienas un atņēma mobilos. Cilveku netālredzība ir apbrīnojama un stulbums tāpat.

+10
-3
Atbildēt

1

    Ludmila > austrisv 18.08.2014. 16.12

    nekadu darbu Latvijas laba šai jaunkundzei nav!

    ……

    Tautai šķiet ,ka valsts kontrolē šamējā kalnus gāzusi .

    Vispār tā valsts kontrole ir intresanta iestāde . Kad vadītājs bija R Černajs tad arī bija skaļi daudzmiljonu atmaskojumi . Tad sudrama atmaskoja izšķērdētājus , tagad esošā arī ar tikpat graujošiem paziņojumiem uzstājas masu mēdijos . Nu nesaprotu kam tā kontrole . Ja neviens neņem pa pilu ..varbūt ari paši atklājumi ir sadzejoti .

    +3
    0
    Atbildēt

    0

Ludmila 18.08.2014. 16.06

te nesen bij runa kura nākamā pēc grigules nepakautrēsies izmantot fotošopu . Tad ši gan ne tik klaji kā brokule , bet nevairās no jauno tehnoloģiju iespējām .

+5
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu