Ogrē ceturtdien grupas "Pērkons" koncerts • IR.lv

Ogrē ceturtdien grupas “Pērkons” koncerts

31
NULL

Ieva Akuratere aicina ierasties visus, kas piedalījās vēsturiskajā 1985.gada “Pērkona” koncertā Ogrē

Ceturtdien, 22.augustā Ogrē notiks grupas “Pērkons” koncerts, kas būs Jura Kulakova un Ievas Akurateres jubilejas tūres “Sapumpurots zars” noslēguma lielkoncerts, raksta aģentūra LETA. Koncerts ilgs līdz pusnaktij un noslēgsies ar pārsteigumu apmeklētājiem un ogrēniešiem, taču ar to viss vēl nebeigsies, jo turpat uz Ogres salas līdz pat 25.augustam norisināsies festivāls “Cita vide: Mehāniskā pļava”. 

1985.gada 6.jūlijā pēc grupas “Pērkons” uzstāšanās Ogres estrādē grupas fani koncertā, gūto emociju uzplūdā vēršoties pret pastāvošo komunistisko iekārtu, izdemolēja divus pasažieru vilciena vagonus, šis bija gadījums, kad Ogres vārds kontekstā ar mūziku līdz šim izskanējis visskaļāk, un nu pēc 28 gadiem Ogrē atkal muzicēs “Pērkons”. “Šis būs vēsturisks un neaizmirstams koncerts. Tiks veikts speciāls Ogres koncerta videoieraksts, un tāpēc tajā piedalīties aicinām fanus no visas Latvijas, vēl jo lielāks prieks mums būs satikt tos, kuri bija klāt 1985.gada koncertā Ogrē. Uz koncertu aicinām visus tos fanus, kuriem ir pieejamas foto liecības no koncerta Ogres estrādē, aicinām tās ņemt līdzi, nodot mums, lai vēlāk varētu tās iekļaut grupas DVD diskā, ko paredzēts izdod gada beigās,” aicina Ieva Akuratere. 

Ogres koncertā izskanēs populārākās grupas dziesmas – “Slidotava”, “Pie baltas lapas”, “Gandrīz tautasdziesma”, “Mana dienišķā dziesma”, “Labu vakar”, “Balāde par gulbi” un “Mēs pārtiekam viens no otra”, kā arī citas dziesmas.

Biļetes cena Ls 7. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu