Ieva Akuratere un Juris Kulakovs sāk jubilejas koncertus • IR.lv

Ieva Akuratere un Juris Kulakovs sāk jubilejas koncertus

31
Grupa "Pērkons". Publicitātes foto

Jubilejas koncertu devīze: „Galvenais, lai tevī pašā uzplaukst sapumpurots zars”

Dziedātāja Ieva Akuratere un komponists Juris Kulakovs šogad svin 55 gadu jubilejas. Par godu šim notikumam tiek rīkota īpaša jubilejas koncertturneja ar nosaukumu „Sapumpurots zars”, kuras ietvaros pilnā sastāvā uz skatuves kāps leģendārais „Pērkons”.

Jubilejas koncertus gaidot leģendārā „Pērkona” tēvs Juris Kulakovs saka: “Kamēr “Pērkons” būs spējīgs savienot daili ar spēku, tas turpinās dārdēt. “Pērkons” aizvien turpina nest nacionālo pašapziņu un aizvien skan kā no astoņdesmitajiem, kad roks turēja tautu pie cerības. Sapumpurots zars ir, lai mēs vienmēr būtu ziedoši un prieku nesoši sev un pasaulei un visiem saviem tuvākajiem, tālākajiem un mīļajiem.”

Gaviļnieki klausītājiem koncertos piedāvās savas radošās darbības laikā sakrātās un tautā iemīļotās dziesmas, to skaitā „Zaļā dziesma”, „Slidotava”, , „Labu vakar”, „Dziesma par sapumpuroto zaru”, „Gandrīz tautasdziesma”, „Mana dienišķā dziesma” un daudzas citas.

Ieva Akuratere: „Pērkons ir muzikāli idejiska brālība, kura caur gracioza anarhisma gaumi pauž patiesu, sirsnīgu līdzdalību savu laikabiedru pārdzīvojumiem, sasilda, iedrošina un dod spēku, uz tikšanos koncertos”

Koncertos „Pērkons” uzstāsies pilnā sastāvā – Juris Kulakovs (taustiņi), Juris Sējāns (bass, vokāls), Leons Sējāns (solo ģitāra), Ieva Akuratere (vokāls), Raimonds Bartaševičs (vokāls) un Ikars Ruņģis (sitamie instrumenti).

Pēc koncertiem būs iespēja iegādāties grupas „Pērkons” diskus un iegūt mākslinieku autogrāfus.

Pirmais koncerts notiks 15.februārī Līvānu kultūras namā, 22.februārī Baložu kultūras namā, 23.februārī Valmieras kultūras namā. Sīkāku koncertu afišu var apskatīt un biļetes nopirkt www.bilesuparadize.lv

 

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu