RP atzīst: sadarbībai uzrunāta Ušakova bijusī preses sekretāre • IR.lv

RP atzīst: sadarbībai uzrunāta Ušakova bijusī preses sekretāre

21
Anna Kononova ielūkojas Rīgas mēru portretu galerijas aizkulisēs. Foto: Lita Krone, LETA

Ar Kononovu partija cer turpināt sarunas, lai papildinātu partijas komunikācijas spēkus

Reformu partijas (RP) pārstāvji par komunikācijas spēku papildināšanu runājuši arī ar Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) bijušo preses sekretāri Annu Kononovu un nav izslēgta sarunu turpināšanās, aģentūrai LETA sacīja RP izpilddirektors Ivo Valdovskis.

Viņš uzsvēra, ka nekāds līgums ar Kononu nav noslēgts un kopumā sarunas ir notikušas “ar daudziem cilvēkiem”. Pagaidām komunikācija ar Kononovu nav transformējusies sadarbībā un nākotnes notikumi nav atkarīgi tikai no RP, piebilda Valdovskis.

Kononova turpmāk konsultēšot RP, iepriekš ziņoja Latvijas Televīzijas raidījums “Panorāma”. Kononova esot atsaukusies RP vadītāja vietnieces Sandras Sondores-Kukules uzaicinājumam un turpmāk bijusī Rīgas domes priekšsēdētāja preses sekretāre padomus sniegšot RP Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātei Ingai Antānei, vēstīja raidījums.

Tomēr pēc tam aģentūrai LETA Kononova šo informāciju neapstiprināja. Viņa esot saņēmusi vairākus darba piedāvājumus, tai skaitā arī saistībā ar darbību politikā. Tomēr lēmumu par to, vai kādam no šiem piedāvājumiem atsaukties, Kononova neesot pieņēmusi. Viņa atkārtoti uzsvēra, ka pēc darba attiecību pārtraukšanas ar domi vispirms plāno kādu laiku atpūsties.

Jau rakstīts, ka Kononova no nākamās nedēļas pārtrauks darba attiecības ar Rīgas domi.

 

Komentāri (21)

peerku 24.01.2013. 17.44

Tas ir Ušakova gājiens ar zirdziņu (ķēvīti), lai SC varētu glābt un piesasitīt savu potenciālo partneri (Z)RP. No sākuma neizpratu, kāpēc Ušakovs un Kononova pārtrauc tik labo sadarbību. Lūk atblde,- viņai dots jauns uzdevums,- būt par Trojas zirgu (jeb atkal ķēvi), kas ieved (Z)RP Rīgas Domē, lai nodrošinātu Ušakovam vairākumu.

Ja kāds cerēja, ka (Z)RP varētu bloķēties pirms vai pēc vēlēšanam ar latviskajām partijām, tad tagad acīm vajadzētu atvērties.

+14
-1
Atbildēt

2

    Dina > peerku 24.01.2013. 23.40

    Kurmītis >> DD1
    „… viņai dots jauns uzdevums,- būt par Trojas zirgu… „
    Par Trojas zirgu kam ?? Mistiskajai „godīguma un tiesiskuma” koalīcijai, kuras patiesībā nemaz nav? Palasi šodienas Saeimas sēdes stenogrammas, kā jenotības deputātiņi cūkojas pēc pilnas programmas, piečakarējot un iznesot cauri savus „koalīcijas partnerus”. Vissmieklīgākais, ka kārtējo reizi apliecinājās, ka Plīša lācis tik tāds ar zāģu skaidām piebāzts izbāzenis vien ir – ja jau nespēj nodrošināt it kā savā partijā disciplīnu it kā savas valdības virzītiem likumprojektiem.
    Ja kādam ir tādi „partneri/draugi” kā jenotība, tad ienaidnieki nav vajadzīgi … un Trojas zirgi pa vienam … pati jenotība ir viens vienīgs Trojas zirgs visai Latvijai … :)))

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    austrisv > peerku 25.01.2013. 13.16

    Ja tev nepatīk V, tad skaidrs, ka ši partija strādā latviešu tautas labā!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Sandris Maziks 24.01.2013. 19.05

DD1
Pat nemēģinās uzmest, jo viņš, kopā ar Ušakovu ir nākamās Saeimas partijas kodols. Ļurbanoviču, kā mazāk apsviedīgu, pabīdīs malā. Zatļers tai kompaškā, ja viņam izdosies pārrāpties 5% barjerai, būs izsūtāmais, kurš skraidīs pēc aliņiem. Par Kukules perspektīvēm neesmu aizdomājies, ja tiks Domē, gan jau kādu sociālo saņems.
Visi sūdi tāpat nonāk vienā trubā, paskaties Amerika un Urbanoviča biogrāfijas, tas pats būs ar Zatleru.

+9
-2
Atbildēt

0

Sandris Maziks 24.01.2013. 18.16

DD1
“Nebrīnītos, ja viņa izspietu misteru 20% no vietas.”

Liels puika, bet šitāds auša!!!
Kas ir Kukule, salīdzinot ar “dvadcatņiku”, kuram jau vairāk kā 20 gadu pieredze ienaidnieka aizmugurā, viņam nīstajā Latvijā.
Anyway, visas ZP iegūtās latviešu balsis nāks par labu SC/GKR, kuras vai nu nonāks kanalizācijā, vai ja latviešiem būs pilnīgi pazudis pašsaglabāšanās instinkts un salasīs Zatleram 5%, vairos kremlistu pārstāvniecību Domē.

+8
-2
Atbildēt

1

    peerku > Sandris Maziks 24.01.2013. 18.34

    Jā, laikam kļūdījos par Ameriku. Viņš ir pārāk daudzām saitēm siets ar līdzzinātājiem visās Rīgas Domes struktūrās, lai viņu uzmestu. Bet Kukulei ir apsolīta visticamāk vieta ostā, par tām (ostām) viņai jau ir sena interese.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu