Karostas cietums iekļauts vēl vienā starptautiskā topā • IR.lv

Karostas cietums iekļauts vēl vienā starptautiskā topā

40
Foto: Lauris Nagliņš, LETA
Karīna Vītiņa

Pārsteidzošāko viesnīcu sarakstā “101 Amazing Hotels”

Liepājas Karostas cietums iekļuvis pasaules pārsteidzošāko viesnīcu sarakstā, pavēstīja Karostas glābšanas biedrības pārstāve Monta Krafte, informē ziņu aģentūra BNS.

Sarakstā “101 Amazing Hotels”, iekļautas neparastākās – naktsmītnes, kas atrodas kokos, ledus alās, kalnu virsotnēs, uz mākslīgas salas vai Amazones džungļos, viesnīcas, kas ierīkotas lidmašīnās, laivās, vilcienā, vējdzirnavās, ūdenstornī, radio tornī, pasaku pilīs, bijušajā atombunkurā un pat ceļamkrānā.

Topā atrodamas arī viesnīcas, kuras veidojuši pasaules slavenākie arhitekti un dizaineri, naktsmītnes, kas ierīkotas primitīvās meža būdās, kā arī viesnīca, kuras sienas veidotas no sāls. Karostas cietums nav vienīgā cietuma viesnīca izveidotajā sarakstā. Tur iekļautas arī bijušajos cietumos ierīkotas viesnīcas Lucernā (Šveicē) un Ļubļanā (Slovēnijā).

Sociālā tīkla “Facebook” lietotāji var balsot par sev vistīkamāko viesnīcu. Naktsmītne, kas saņems visvairāk balsojumu, tiks kronēta par “Pasaules pārsteidzošāko viesnīcu” un saņems aptaujas organizētāju balvas un titulu.

Ir.lv jau vēstīja, ka Karostas cietums iekļauts amerikāņu raidsabiedrības CNN “Global Experience” nodaļas pasaules desmit īpašāko un iespaidīgāko vietu sarakstā. Šādu vērtējumu un sarakstu izveidojusi TV kanāla ceļojumu šova vadītāja Džūlija Daimona (Julia Dimon).

Komentāri (40)

Andrejs 15.06.2011. 14.21

Tas tikai apsveicami.
Iespējams te vajag padomāt par patentu vismaz tuvākajā ģeogrāfiskajā reģionā, jo pēc tādas publicitātes sāksies copy&paste.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu