Stalts aicina PS vēlēšanās startēt ar VL-TB/LNNK • IR.lv

Stalts aicina PS vēlēšanās startēt ar VL-TB/LNNK

112
Attēlā: Dāvis Stalts
Indra Sprance

Dzintars: Stalts vēlējies iestāties Nacionālajā apvienībā

Partijas “Pilsoniskā savienība” un apvienības “Vienotība” valdes loceklis Dāvis Stalts aicina “Pilsonisko savienību” gaidāmajās Saeimas ārkārtas vēlēšanās veidot kopīgu sarakstu ar nacionālo apvienību “Visu Latvijai!”- “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, nevis startēt partijas “Vienotība” sarakstā.

Stalts Ir.lv uzsvēra, ka, viņaprāt, “Vienotībai” jau no paša sākuma bija jāsadarbojas ar Nacionālo apvienību, veidojot kopīgu valdību, un šobrīd skaidri redzams, ka PS “Vienotībā” nav izaugsmes iespēju. PS un Nacionālajai apvienībai ir jāveido viena, nacionāla, spēcīga partija, uzskata Stalts.

Stalts norādīja, ka viņam ir domubiedri “Pilsoniskajā savienībā”, bet viņš atteicās atklāt vai viņš ar saviem domubiedriem šo jautājumu rosinās skatīt PS kongresā sestdien.

Savukārt partijas “Visu Latvijai!” līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars Ir.lv atklāja, ka Stalts ir izrādījis interesi par iestāšanos Nacionālajā apvienībā. Kā atzīmēja Dzintars, viņš Staltu pazīst jau sen, labi zina viņa nostāju nacionālajos jautājumos un viņam nebūtu nekādu iebildumu pret Stalta uzņemšanu. Pēc Dzintara teiktā, Stalts runājis arī par savu domubiedru iespējamo pāriešanu uz Nacionālo apvienību, taču, pēc Dzintara teiktā, katra jauna biedra uzņemšana tiek vērtēta individuāli.

Stalts gan Ir.lv neapstiprināja, ka viņš šobrīd plāno pāriet uz Nacionālo apvienību.

Komentāri (112)

buchamona 09.06.2011. 14.44

Stalts kļūdās. Šāds solis būtu attaisnojams tikai pēc tam, ja Vienotība partijas veidošanas procesā kļūtu par politisku spēku, kura atteiktos no Latvijas valsts nepārtrauktības principiem, kļūtu par politisku spēku, kurš ir gatavs sadarboties ar ” partneriem” , kuri neatzīst LR okupācijas faktu utt.
Ja tas tā notiek, tad PS, protams, ir jāizstājas no Vienotības, ja šai partijai ir svarigi savi politiskie principi, bet līdz tam PS ir jādara viss, lai Vienotība nekļūtu par partiju ar kuras palīdzību tiek demontēta atjaunotā LR un tās vietā, sadarbībā ar SC, uzcelta jauna valsts -” Urbja republika”

+12
-2
Atbildēt

5

    reksa > buchamona 09.06.2011. 20.57

    Jā, būtu loģiski SP un JL apvienoties Vienotībā un izmest ārā SCP.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 09.06.2011. 15.36

    riņķī apkārt. labs:)

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Gaisma; Enģelis > buchamona 09.06.2011. 15.11

    Atļaušos piešaubīt, ka Saskaņa, lai ko viņi arī nevāvuļotu, parakstītos veidot valdību kopā ar Vienotību. Ar PLL – jā, ar ZZS jā, ar V?? Viņu elektorāts to “nesaprastu”.

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    mariam > buchamona 09.06.2011. 16.20

    Redzēsi pats, ka gan jau pēc pāris mēnešiem arī SC atzīs okupāciju, bet neesmu pārliecināts, vai tev no tā labāk kļūs.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > buchamona 09.06.2011. 16.21

    Piekrītu Jums. PS kā ietekmīgākajam Vienotības spēkam jābūt stingrākam savās prasībās V iekšienē un jāpanāk mikroskopiskās sektas SCP darboņu atsijāšana no V.
    Jo V (pricipā tikai JL) bez PS iegūs ļoti maz balsu un tad pabrikisti varēs svepstēt par nepieciešamību veidot koalīciju ar SC. ķipa SC ir uzvarējuši un mēs tagad ar cepuri rokās esam spiesti doties lūgt no lielā brāļa maizi un sāli, nu tāpat kā. Nu tāpat kā Kirhenšteins.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

daina_tabuna 09.06.2011. 15.04

Tas bija jādara jau pirms 10. Saeimas vēlēšanām. Es vēl saprastu JL + PS, bet taču ne jau kopā ar TP atliekām.

+13
-5
Atbildēt

1

    lebronj2356 > daina_tabuna 09.06.2011. 18.45

    Žēl, ka PS nav saprotams, ka tās TP atliekas un SC lobisti ar Pabriku un Štokiju priekšgalā kā enkurs velk Vienotību un PS uz leju ! Domājams, ka Dāvim tas ir kļuvis skaidrs, pēc pēdējā laika klaigāšanas skaidrs savs niecīgums ir kļuvis arī SCP – tāpēc jau ir tik izmisīga polemika par sadarbību ar SC, lai sagrābstītu naivo un internacionālistu balsis…Par PS runājot, tās īstais spēks bija redzams pašvaldību un EP vēlēšanās – JL palika tālu tālu aizmugurē, par SCP vispār nerunājot – Vienotībā jau pārējie izlīdzināja spēkus, ja topošajā partijā tiks uzspiests SCP, Āboltiņas un Jaunupa&co kosmopolitisms un komformisms, tad PS tur nav ko darīt, jo tāda partija sabruks tāpat kā TP, LPP utt. politiskie spēlmaņi – laikam jau arī par to baidās D.Stalts. Es domāju, ka Dāvja ideja virzās pareizā virzienā – ir laiks Latvijā noteikt īstiem patriotiem, nevis Briseles birokrātiem, vietējiem kampējiem, austrumu ielikteņiem vai vienkārši muļķiem !

    Domājams, ka PS + NA pretendētu vismaz uz 25 vietām Saeimā ! Pašreizējā Vienotība uz neko labāku cerēt nevar!

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

dro 09.06.2011. 14.26

V ar Zatleru bez PS veidos valdību ar SC, bez Zatlera un PS tai skuju taka ar 6-8 vietām uz kapa labākajā gadījumā. Ja V nenotiks attīrīšanās no pompozākajām figūrām, tad vāji rezultāti pie visiem variantiem /MANUPRĀT/:))

+10
-3
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu