VL-TB/LNNK referenduma dienā apvienosies vienā partijā • IR.lv

VL-TB/LNNK referenduma dienā apvienosies vienā partijā

51
Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) Saeimas frakcijas deputāti Dzintars Rasnačs (K), Raivis Dzintars (C) un Imants Parādnieks (L).

Apvienība lēmumu skaidro ar straujajām pārmaiņām politiskajā situācijā

Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) šodien valdes sēdē nolēma apvienoties vienā partijā, aģentūru LETA informēja TB/LNNK valdes loceklis Jānis Tomels.

Partijas dibināšanas kongress tiks sasaukts 23.jūlijā – dienā, kad plānots referendums par prezidenta Valda Zatlera ierosinājumu atlaist Saeimu. Šāds lēmums pieņemts, “ņemot vērā straujās pārmaiņas politiskajā situācijā, nepieciešamību sabiedrībai piedāvāt jaunu valsts attīstības redzējumu, kas balstītos gan uz godīgu politiku, gan nacionālajām vērtībām, kā arī partiju VL un apvienības TB/LNNK jau iepriekš pausto apņēmību konsolidēt nacionāli konservatīvos politiskos spēkus,” stāstīja Tomels.

Pirmdien arī nodibināta TB/LNNK Valkas novada grupa, kurā tagad darbojas astoņi partijas biedri. Grupa izveidota ar mērķi stiprināt nacionālās apvienības darbu Valkas novadā.

Komentāri (51)

reiznieks 30.05.2011. 21.51

Man jau ar šķiet, ka VL būtu labāk startēt vienai pašai. TB ir diezgan daudz ‘pelēkās zonas’ cilvēku.

+13
-5
Atbildēt

4

    kaufmans, zufmans > reiznieks 30.05.2011. 23.54

    Partiju sistēma ir likvidējama, kā galīgi nederīga ! Fakts !

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    P_Dancis > reiznieks 31.05.2011. 07.47

    Kā tur palika ar Šlesera skolnieku Gerhardu?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    raimonds_bossltd > reiznieks 30.05.2011. 23.40

    to Defountee
    TB ir brīva no ideālus zaudējušiem biedriem, Dobeļa, Tabūna un Kalniņa, kas čupojās ar neliešiem, Šļeseru bandu un, īpaši Straumes, kas pieļāva tuvināties jebkādas cilvēcības pazīmes zaudējušiem fašistiem-neostaļinistiem, SC.

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    lebronj2356 > reiznieks 30.05.2011. 22.06

    Daļēji varētu piekrist, bet TB/LNNk ir arī diezgan gudru cilvēku, kuri var palīdzēt VL! izsisties politikā(ne jau Straumes tipa baķkas)….Lēmums liekas steidzīgs un vai dos labumu, rādīs laiks. Manu balsi viņi dabūs, protams ar mīnusiem TB ”vecbiedriem”. Es domāju, ka prātīgāk būtu turēt durvis atvērtas arī citām nacionālpatriotiskām biedrībām un organizācijām, kā arī veidot plašāku apvienību, protams balstītu uz vienotām vērtībām(pēc idejas ”visu Latvijai dodu”). Lai jau veicas apvienībai !

    +9
    -4
    Atbildēt

    0

Valdis Liepiņš 30.05.2011. 21.40

Es ticu, ka tikai nacionālistiski noskaņoti ļaudis var mūsu zemi padarīt par vietu, kuru neviens latvietis vairs nevēlētos pamest – latvisku, bagātu, godīgu un tiesisku. Un neviens, izņemot viņus pašus, mani nespēs pārliecināt par pretējo.
Lai mums visiem kopā izdodas ievest mūsu zemi saulītē!

+19
-13
Atbildēt

15

    Agnese Lûse > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.40

    Bērniņ,tev laiks gulēt ! Vai tev mamma jau nolasīja vakara pasaciņu ?
    Un piedod man ar bērniem,nav ierasts runāt par politiskām lietām !
    Es uzskatu ka bērnībai ir jābūt brīvai no politikas,jo bērnība mums ir tikai viena un tā neatgriežas ! :)
    Visu labu !

    +4
    -16
    Atbildēt

    0

    Agnese Lûse > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.27

    http://i1220.photobucket.com/albums/dd456/IR_lasitajs/VL_TB_LNNK_SATVERSMES_PROJEKTS-1.jpg
    Tad tev bērniņ vajag Vadoni,jo tikai viņs mūs ievedīs saulītē jeb “Apsolītā zemītē” :)

    +7
    -14
    Atbildēt

    0

    kaufmans, zufmans > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.47

    Māsiņ, visas partijas ir jāpatriec un jāgādā par stingru roku, citādi nekas nebūs …
    Visas !

    +1
    -8
    Atbildēt

    0

    Līga Buševica > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.10

    Kaut kā tavi komentāri ir ļoti līdzīgi,kaut ar dažādiem nikiem un vēl tik jauns bērns,bet jau apraksta politiski sarežgītas lietas…:)
    Kartējais VL “spama” profils… ? :)
    Izskatās pēc VL gatavošanās uz vēlēšanām,radot “spamiskos profilus” ha-ha-haa

    +6
    -11
    Atbildēt

    0

    kaufmans, zufmans > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.51

    Šitiem bērniem būs šeit dzīvot, lai tad arī veido savu dzīvi … mēs tik padomu varam dot, bet viņiem vērtēt !

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    kaufmans, zufmans > Valdis Liepiņš 31.05.2011. 00.01

    Demokrātiski atļauj man nepiekrist !

    0
    0
    Atbildēt

    0

    kaufmans, zufmans > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.59

    Nav nekā idiotiskāka par Marksistisko Demokrātiju , …tas ir kolchozs !

    0
    0
    Atbildēt

    0

    kaufmans, zufmans > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.55

    Noteikti, ka jā !

    0
    0
    Atbildēt

    0

    oskaar > Valdis Liepiņš 31.05.2011. 23.09

    Manuprāt- TB/LNNK ir pierādījuši, ka nevēlas ne godīgu, ne tiesisku valsti. Par “latvisku” viņi runā un kaut ko pat itkā dara (man gan šķiet- tikai teatrālas akcijas publikas izklaidēšanai- bez kādas praktiskas latviskuma stiprināšanas). Par “bagātu”- priekš sevis (atbalstot TP, LPP un ZZS lēmumus tolaik, kad sēdēja ar viņiem vienās koalīcijās).
    Mani argumenti?- Tās koalīcijas, kurās TB/LNNK ir iesaistījušies visā savas pastāvēšanas vēsturē un tajās sēžot paveiktie darbi. Viena konkrēta biedra piemērs- “baķka” ar savu Vecrīgas dzīvokli.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    buchamona > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 22.14

    Malacis, Baiba. Piekrītu pilnībā :))

    +9
    -6
    Atbildēt

    0

    Sanšains > Valdis Liepiņš 31.05.2011. 00.35

    Photoshop spec’ālists:
    Tad tev bērniņ vajag Vadoni,jo tikai viņs mūs ievedīs saulītē jeb “Apsolītā zemītē” :)
    ==============================
    Ja vien Jūs spētu atmest savu šauri dogmatisko, aizspriedumaino, melnbalto, saspīlēto, smadzeņskaloto, sektantisko, vēlmju domāšanas caurausto pasaules redzējumu, tad varbūt spētu saskatīt, ka, piemēram, tieši “Vienotība” pirms iepriekšējām vēlēšanām akcentēja VIENU KONKRĒTU PERSONU, un nevis nacionālisti, kuriem NEKAD – ne tēvzemiešiem, ne vislatviešiem – tas nav bijis raksturīgi.:)

    Gan ZZS, gan LPP, gan “Tautas partija”, un tātad pat “Vienotība” ir nākusi ar savu “mesiju” – tieši uzsverot viena cilvēka dižo varēšanu. Bet ne vislatvieši.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    Valdis Liepiņš > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.31

    Andri – paldies par komplimentu. Prieks, ka kādam vēl rodas iespaids, ka esmu jauna. Politiski sarežģītas lietas? Nekā sarežģīta, ja kaut nedaudz seko līdzi tam, kas notiek Latvijā. Līdzīgi komentāri? Piedod, bet neesmu ievērojusi nevienu, kura komentāri būtu līdzīgi manējiem. Domā, ka esmu “spama” profils? Ieej http://www.draugiem.lv/afds/fans/ <- tur ir vēl 6000 tādu pašu politiski aktīvu jauniešu kā es.

    +11
    -4
    Atbildēt

    0

    Valdis Liepiņš > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.44

    Ķeksi, vai VL ir tev kādu tuvinieku atņēmuši? Savādāk tik klaji uzbāzīgu un neloģisku propagandu es neprotu izskaidrot.
    Tu pats droši vien neesi vēl pāraudzis pusaudža vecumu, ja neesi gatavs samierināties ar lietām, kuras nevari mainīt – un patriotu viedokli par nacionālistiem ar kaut kādām bildītēm un izaicinošiem vārdu salikumiem nevienam mainīt neizdosies.

    +10
    -3
    Atbildēt

    0

    Valdis Liepiņš > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.35

    Ķeksi, tev varbūt vajag kādu, kas tevi ieved “apsolītajā zemītē”, bet es priecāšos par katru, kura ideāli ir vienādi ar manējiem, un kopā ar viņu (nevis kāda vadībā) attīstīšu savu zemi.

    +13
    -4
    Atbildēt

    0

    Valdis Liepiņš > Valdis Liepiņš 30.05.2011. 23.53

    Vinnij, stingra roka prasās tiem, kuri ir pieraduši pie žēlabām “valsts nedod darbu, valsts nedod naudu” – tipiska padomju domāšana, kurā iestrēguši cilvēki nav spējīgi saskatīt savas iespējas brīvā tirgus ekonomikā.
    Man nav vajadzīgs neviens, kurš norādīs, ko darīt. Demokrātija un kapitālisms ir perfekti piemēroti cilvēkiem ar iniciatīvu – un man tas patīk.

    +11
    -2
    Atbildēt

    0

solanay 31.05.2011. 15.36

Varu apstiprināt Ombros teikto: cilvēki, kuri ir zaudējuši ideālus sen ir prom no TB/LNNK (brīžiem gan cenšas veidot publicitāti no malas). Šobrīd partijā ir palikuši cilvēki ar pārliecību (opozīcijā nevienam nekādus labumus nesola, ir tikai ikdienas darbs un savs redzējums uz valsts attīstību). Vistuvākais redzējums par Latvijas attīstību ir ar VL un arī daļu Vienotības (vistuvāk ar PS) biedru. Šobrīd arī starp jaunajiem TB/LNNK biedriem visvairāk ir cilvēki ar augstāko izglītību, (t.sk.augstskolu pasniedzēji) un studenti. Tas ir tikai loģiski, ka abas partijas apvienojas uz līzdīgas (nacionāli konservatīvas) ideoloģijas bāzes, nevis balstoties uz kopīgu sponsoru vai citām ekon. grupējumu interesēm. R.Zīles EP pieredze un ekonomiskās zināšanas apvienojumā ar jauniešu enerģiju, ideāliem, godīgumu un pastāvīgu jaunu zināšanu apguvi ir labs priekšnoteikums konstruktīvai politikai jaunajā Saeimā. Neuskatu par konstruktīvu šeit zākāties (kā daži ieciklējušies visgudri “ortodoksāli komjaunieši”), daudz lietderīgāk ir debatēt par idejām un censties dot savu pienesumu sabiedrības un valsts attīstībai, pasaule ir mainījusies… Izskatās gan, ka daži ir ļoti nobijušies no Nacionālās apvienības, bet būsim vismaz korekti, jo rakstītais liecina arī par pašu rakstītāju. Ļoti ceru, ka visi šeit rakstošie pūlas vina mērķa – Latvijas labā. Vēlu visiem veiksmi! :)

+6
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu