Māte par zādzību uz policiju atved savu dēlu • IR.lv

Māte par zādzību uz policiju atved savu dēlu

22
Teiksma Briede, F64

Dēls stāstījis, ka zagļi labi dzīvojot, tāpēc zagšana būšot viņa bizness

Pārdaugavā svētdien māte uz policijas iecirkni atvedusi savu nepilngadīgo dēlu, kurš ar saviem draugiem bija nozadzis velosipēdus, atsaucoties uz policijas informāciju, ziņo BNS.

Policijā ieradusies sieviete ar nepilngadīgo dēlu un paziņojusi, ka dēls nozadzis divus velosipēdus Kuģu ielā. Dēls mātei pēc zādzības bija godīgi pastāstījis, ka zagļi tīri labi dzīvojot, tāpēc zagšana būšot viņa bizness. Lai nodemonstrētu savu apņemšanos, puisis mātei šķūnītī parādījis nozagtos velosipēdus.

Puisis policijā atzinies zādzībā un pastāstījis, ka to izdarījis kopā ar diviem nesen iegūtajiem draugiem, kā arī parādīja vietu, kur notikusi zādzība. Puiša liecību dēļ arī viņa draugi tika aizturēti, no kuriem viens ir nepilngadīgs, bet otrs dzimis 1990.gadā. Neviens nav agrāk tiesāts.

Policijai velosipēdus izdevās atgūt. Puišiem iespējama brīvības atņemšana līdz četriem gadiem vai arests, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Komentāri (22)

::Vai cis :: 26.07.2010. 14.23

Uzreiz redzams, ka māte nav iesaistījusies blēžu kustībā Par izzagtu Latviju, jo tādā gadījumā būtu puiku uzslavējusi un pamācījusi, ka vēl drošāk ir aplaupīt vecus cilvēkus un mazus bērnus.

+18
-1
Atbildēt

3

gundega_heiberga 26.07.2010. 20.06

Māte reāli izpestīja puiku.

+4
-1
Atbildēt

0

Kristaps Brusbardis 28.07.2010. 16.34

Superigi! Dievs nedod tadu delu, bet, ja tomer butu – ceru, ka pietiktu speka izdarit tiesi tapat!

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu