Rinkēvičs: kādam ir bagātīga iztēle • IR.lv

Rinkēvičs: kādam ir bagātīga iztēle

36
Kaspars Krafts, F64

Zatlers nav iesaistījies informatīvajā karā, uzsver prezidenta kancelejas vadītājs

Tas, ka kāds Valsts prezidenta Valda Zatlera sniegto interviju Baltkrievijas medijiem uzskata par iesaistīšanos Baltkrievijas un Krievijas informatīvajā karā, liecina tikai par bagātu iztēli, sarunā ar BNS norāda prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs.

"Tā bija normāla intervija – par Eiropas Savienību un Austrumu partnerību, par divpusējām attiecībām, par krīzi Latvijā un pasaulē, arī par personiskiem jautājumiem, piemēram, kā ir no ķirurga kļūt par prezidentu. Tajā kaut ko saskatīt, tas liecina par bagātu iztēli," klāstīja Rinkēvičs.

Rīgas pils jau otrdienas vakarā izplatīja paziņojumu, noraidot spekulācijas par prezidenta iesaistīšanos Baltkrievijas un Krievijas informatīvajā karā. Intervijas laiks Baltkrievijas televīzijai saskaņots aptuveni gadu, bet intervija beidzot ierakstīta pirms Līgo svētkiem.

"Paldies Krievijas medijiem par reklāmu manai intervijai Baltkrievijas TV. Viņi tajā neatradīs to, ko gribētu atrast," Zatlers rakstīja sociālajā tīmeklī Twitter.

Krievijas portāls "newsru.com" ziņo, ka ceturtdienas vakarā Baltkrievijas valsts televīzijā rādīs interviju ar Zatleru, nosaucot to par "jaunu Baltkrievijas atbildes triecienu informatīvajā karā ar Krieviju".

Komentāri (36)

andrisskrastins 21.07.2010. 14.38

Nesaprotu, par ko tur tracis. Man personiski patīk Baltkrievijas lekšanās ar Krieviju – tas izgaismo to, ka nebūt nav tā, kā mazie liliputi iedomājas. Labi, prezidents sniedza interviju – so what? Jebkuru interviju var iztulkot jebkā.

+6
0
Atbildēt

0

Tane-Dane 21.07.2010. 14.42

Nu man tas vispār īstenībā atgādina tādu bērnu dārza kariņu smilšu kastē. Un tad lai neliktos garlaicīgi, vēl arī Rodins ar savu iztēles pārbagāto sacerējumu. Acīmredzot jau tiešām nav vairs par ko rakstīt.

+2
-1
Atbildēt

0

maija_br 02.09.2010. 06.25

Atbalstīsim Jūrmalu.Šodien, 2.oktobrī pēc Dzintras Homkas ierosinājuma un ar Raimonda Munkevica atbalstu ir paredzēts atcelt Romualdu Ražuku no priekšsēdētāja amata, tāpēc plkst. 9.30 tiekamies pie Jūrmalas pilsētas Domes, sadodamies rokās un pieprasām Dzintrai Homkai un Raimondam Munkevicam nolikt deputātu mandātus jau pirms domes sēdes, jo viņi nav attaisnojuši doto sabiedrības uzticību. Dzintra Homka ieinteresēta diktēt domes lēmumu pieņemšanu par kapitālsabiedrību „Dubultu šķelda”, jo viņas civilvīram Arvīdam Knislim draud kriminālprocess par šī uzņēmuma izsaimniekošanu. Savukārt Raimonds Munkevics jau ir apsūdzēts par kukuļdošanu. Lūdzu palīdzēt Jūrmalai, veltot šim pasākumam 30 minūtes. Tikai visi kopā varam aizstāvēt savas intereses.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu