Prestižākais jāšanas sporta pasākums Latvijā • IR.lv

Prestižākais jāšanas sporta pasākums Latvijā

27
Kristaps Kuhaļskis, f64

Šajā nedēļas nogalē Rīgā, sporta centrā "Kleisti" notiek gada nozīmīgākais un prestižākais jāšanas sporta pasākums Latvijā – Pasaules kausa izcīņa jāšanas sportā, šķēršļu pārvarēšanas disciplīnā (CSI2W-Rīga), informēja Latvijas Jātnieku federācijas preses dienesta pārstāve Kate Ansone.

Sestdien, plkst.12:00 sacensību laukumā ir paredzēta grupas "Astro’n’out" akustiskā uzstāšanās. Tā kā Pasaules kausa posma "Patronese" ir Latvijas galvaspilsēta Rīga, "Astro’n’out" savu uzstāšanos sāks tieši ar veltījumu Rīgai – dziesmu "Mana Rīga".

Svētdien, 12:30 īpašu šovu skatītājiem veltīs populārais dziedātājs Lauris Reiniks. Dziedātājs pats ir piedalījies šķēršļu pārvarēšanas sacensībās, reiz pat izcīnot uzvaru, līdz ar to, viņa šovs būs saistīts tieši ar zirgiem!

Paralēli sacensību maršrutiem notiks jāšanas paraugdemonstrējumi, kā arī ikvienam interesentam būs iespēja vizināties ar zirgiem un ponijiem. Vēl skatītāji varēs fotografēties ar uzvarētājiem un saņemt sportistu parakstus īpaši šim pasākumam paredzētā "Preses stūrītī".

2010.gada Pasaules kausa posma balvu fonds ir 33 200,00 eiro. Galvenā Grand Prix maršruta uzvarētājs saņems 2400,00 eiro lielu naudas prēmiju, kā arī īpašu, tikai šīm sacensībām pagatavotu zirgu segu un baltu zīda Goda lentu ar zelta krāsas izšuvumiem.

Ar sacensību programmu var iepazīties pasākuma mājas lapā: worldcupriga.com

.

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu