Jaundžeikars: šis ir uzbrukums Vilnītim • IR.lv

Jaundžeikars: šis ir uzbrukums Vilnītim

55
Raitis Plauks, F64

Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs pārliecināts, ka Dombrovskis pārlieku iejaucies KNAB lietās

Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Dzintars Jaundžeikars (LPP/LC) uzskata, ka pašlaik notiek rūpīgi pārdomāts plānveidīgs uzbrukums Korupcijas novērošanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja Normundam Vilnītim. Šādu pārliecību viņš pauž piektdien intervijā laikrakstam “Neatkarīgā”.

“Tas tiek grauts un varbūt apzināti,” par situāciju KNAB saka Jaundžeikars, uzsverot, ka pašlaik birojā normāls darbs nevar notikt.

Jaundžeikars ir pārliecināts, ka premjers Valdis Dombrovskis (JL) ir pārlieku iejaucies KNAB lietās. “Viņš, lai risinātu problēmas, nevis strādā kopā ar iestādes vadītāju, bet gan atbalsta personas, kuras nepilda priekšnieka rīkojumus,” saka Jaundžeikars.

Viņš atgādina, ka Loskutovs arī gribējis no amata atstādināt gan Strīķi, gan otru KNAB priekšnieka vietnieku Alvi Vilku. “Bet tas viss viņam beidzās ar fiasko. Tad Loskutovu viņa vietnieki piespieda strādāt tā, kā viņi to uzskatīja par par vajadzīgu. Tātad 2003.gadā KNAB priekšnieku pakļāva vietnieki. Tam bija sekas,” pārliecināts Jaundžeikars.

.

Komentāri (55)

buchamona 18.06.2010. 13.23

Nu, pieņemsim, ka Jaundžekars nemurgo, bet runā “baltu patiesību” un Strīķe ar Vilku bija “pakļāvuši” sev Loskutovu un “izaudzinājuši” viņu pēc “sava ģīmja un līdzības”, tad jāsaka tikai liels paldies abiem vietniekime par to, ka “izaudzināja”sev krietnu priekšnieku, pret kuru vēlāk Kalvītis ar savu kliķi, Jaundžeikaru ieskaitot, karoja gandrīz gadu, zobus sakoduši ;)bet par kuru bijušais ģen.pr. Maizītis ne vienreiz vien ir izteicis atzinīgus vārdus.
Atkārošos, bet ar vien vairāk manī rodas pārliecība, ka Jaundžeikars ir “spiegs” :)

+40
0
Atbildēt

0

mary75 18.06.2010. 13.23

Izskatās, Jaundžeikars sācis pīpēt kopestiski ar jaunāko šīs cēlās dzimtas atvasi, ja spēj samurgot ko tādu.
Jaundžeikars, Vilnītis un Co – cīnītāji pret korupciju, Striķe un pārējie – tie, kas viņiem traucē.
Beidzot ir kāda reakcija uz Miķelsona arestu, novēlota, bet, prognozējama.

+37
-1
Atbildēt

1

    ::Vai cis :: > mary75 18.06.2010. 13.41

    Ar pīpēšanu vai šņaukšanu šitāds efekts nav panākams, tur nepieciešama duršana vēnā … Iedzimts stulbums arī ir veicinošs faktors.

    +13
    0
    Atbildēt

    0

Kristaps O. 18.06.2010. 14.08

Juta, tauta ar Tevi! RESPECT! Jaundžeikar, nelieti, muti aizver vienreiz! Derdzīgais, melīgais frukt.

+25
0
Atbildēt

2

    ::Vai cis :: > Kristaps O. 18.06.2010. 14.14

    Garā spiežu Tavu ķepu! Jaundžeikars tiešām varētu aizvāzt žaunas.

    +13
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > Kristaps O. 18.06.2010. 14.21

    Nē, lai muld. Lai pat tie, kas vēl nav sapratuši, kas šis par fruktu, – lai arī tiem pielec, ka ne jau valsts drošība šim rūp.
    Gaidam jaunas ģeniālas atklāsmes, Jaundžeikara kungs! Mums ir spēcīgi nervi un daudz esam gatavi pieciest – ka tikai vairs nekad neredzētu un nedzirdētu ne jūsu atbaidošo seju, ne jūsu šizofrēniskās prātulas.

    +17
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu