Grupā organizēta nelegāla afgāņu iekļūšana Latvijā • IR.lv

Grupā organizēta nelegāla afgāņu iekļūšana Latvijā

31
Valsts robežsardze/LETA

Drošības policija aizturējusi grupējumu, kas organizēja deviņu afgāņu izcelsmes ārzemnieku nelegālu ieceļošanu Latvijā

Grupējums, kurā darbojās divi Latvijas iedzīvotāji un viens Afganistānas pilsonis, par 10 līdz 12 tūkstošiem eiro par vienu personu palīdzēja ārzemniekiem nelikumīgi iekļūt Latvijā un tālāk uz Vāciju vai citām Rietumeiropas valstīm, atsaucoties uz Drošības policiju, ziņo BNS.

Izmeklēšanas rezultāti liecina, ka Afganistānas pilsoņi pēc iepriekš rūpīgi izplānota maršruta, pārvietojoties kājām, nelikumīgi šķērsoja Latvijas-Krievijas sauszemes robežu. Pēc iekļūšanas Latvijas teritorijā nelegālie imigranti ar mikroautobusu nogādāti uz sākotnēji piemeklētu dzīvokli Rīgā. Organizatori, ievērojot konspirāciju, pēc neilga laika pārvietoja Afganistānas pilsoņus uz kādu privātmāju Lapmežciemā.

Aizturētie Afganistānas pilsoņi nodoti Valsts robežsardzes rīcībā. Uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (31)

simourg 17.03.2017. 00.19

Investīcijas pamatkapitāla no Cityfinances. https://www.cityfinances.lv

0
0
Atbildēt

0

Sanšains 20.04.2010. 20.41

Vai, vai – kur gan skatās brālīši juri cālīši, ēlertes, dites arājas, ozoliņi un citi agresīvie liberohumānisti?! Vai tad uz Latviju nav attiecināms sauklis “No one is illegal!”?
Mums jāpieņem un jāizmitina pie sevis gan PSRS veckolonisti, gan AŠKvadrāta jaunkolonisti, gan dvēselīgie somālieši, gan apgarotie afgāņi!

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu