Kā būs? • IR.lv

Kā būs?

Aivars Ozoliņš, Pauls Raudseps, Toms Bricis, meteorologs, LTV Laika ziņu redaktors,

Kopīgi meklējam atbildes uz to, kas varētu notikt 2019. gadā

Vai Valsts prezidentu Raimondu Vējoni ievēlēs uz otro termiņu?


Elīna Neilande,
labdarības veikalu Otrā elpa dibinātāja
Protams, mēs ticam, ka jebkurai lietai var piešķirt otro elpu un izmantot atkārtoti, bet pieredze arī rāda — tas ir ārkārtīgi rūpīgas pārbaudes jautājums, izvērtējot kvalitāti, pielietojumu, finansiālo un sociālo labumu, kā arī atbilstību sezonalitātei un tirgus aktualitātēm. Vintage, piemēram, šobrīd ir izgājis no modes, un cilvēki dod priekšroku modernam dizainam, ilgtspējīgiem, progresīviem risinājumiem.

Sabiedrība kļūst arvien prasīgāka, tādēļ prognozējam, ka nākamgad turpinās pūst pārmaiņu vēji, kas pacels jaunā kvalitātē izglītības, sociālās atbildības un vides jautājumus.

Ir prognoze
Laikam papriekš jāierauj, tomēr — nē, maz iespējams. ZZS droši vien piedāvās Vējoņa kandidatūru, taču apvienības ietekme jaunajā Saeimā sarukusi. Nacionālā apvienība nevarēs nevirzīt savu kandidātu kopš iepriekšējām vēlēšanām Egilu Levitu, ja viņš piekritīs. Būs arī citi. Un šajā reizē visus kandidātus zināsim aizlaikus, jo balsojums nākamā gada jūnijā pirmo reizi būs atklāts, kā paredz Saeimas oktobrī pieņemtie grozījumi Satversmē.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu