Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Partijas KPV LV premjera amata kandidāts Aldis Gobzems otrdien nolēma pārtraukt sarunas par valdības veidošanu ar apvienību Attīstībai/Par, jo tai esot pielipis valdības gāzēja vīruss. Savukārt Attīstībai/Par! paziņoja, ka pēc nedēļu ilgām, nesekmīgām valdības veidošanas sarunām Gobzems sapratis, ka to izveidot neizdosies, un «pa sētas durvīm» mēģina valdībā ievilkt Saskaņu.

Premjera amata kandidāts Aldis Gobzems (KPV LV) izslēgts no advokatūras. Gobzema publiskā komunikācija esot pārkāpusi gan Advokatūras likumu, gan ētikas kodeksa normas. Gobzems lēmumu pārsūdzēs.

Latvijas IKP gada griezumā audzis par 4,7%, bet pret iepriekšējo ceturksni — par 1,7%, piektdien paziņoja CSP. Faktiskajās cenās IKP bija 7,8 miljardi eiro.

2018. gada trešajā ceturksnī, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, mēneša vidējā bruto darba samaksa pieauga par 8% jeb 75 eiro līdz 1006 eiro par pilnas slodzes darbu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu