Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas


VĒSTURE.
GUNTARS PRĀNIS. MISSALE RIGENSE LIVONIJAS GARĪGAJĀ KULTŪRĀ. GREGORISKIE DZIEDĀJUMI VIDUSLAIKU RĪGĀ. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Monogrāfija par Latvijas profesionālās mūzikas pirmsākumiem viduslaiku Rīgā, kas cieši saistīti ar mūzikas vēsturē nozīmīgo repertuāru — gregoriskajiem dziedājumiem. Tas ir repertuārs, kas tiek uzskatīts par profesionālās mūzikas sākumu Eiropā. Apgāda cena 29 €.


ROMĀNS.
IVANS GONČAROVS. OBLOMOVS. IZDEVNIECĪBA UPE TUVIEM UN TĀLIEM. Aktiera Gundara Āboliņa tulkojums. Viņš šo darbu iesācis, kad JRT tapa izrāde. Taču viss romāns uz skatuves nesatilpa, tāpēc tulkotājs vēlējās darbu pabeigt, izdodot to grāmatā. Tekstu papildina Kristīnes Jurjānes kostīmu skices no Shauspiel Koln 2011. gada Oblomova izrādes.


ROMĀNS.
LĀRSS KEPLERS. UGUNS LIECINIEKS. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Trešā grāmata no sērijas par izmeklētāju Jonu Linnu. Flora Hansena pelna iztiku, strādājot par mediju starp dzīvajiem un mirušajiem. Kad tiek brutāli nogalināta jauna meitene, Flora sāk redzēt īstas vīzijas. Tās gatavs uzklausīt tikai izmeklētājs Linna. Apgāda cena 15,90 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu