Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Intars Zēns. Foto no personīgā arhīva
Ilze Vītola

Koprades biroja Coworking Liepaja valdes priekšsēdētājs Intars Zēns lietotnes uzskata par problēmu risinātājām un priekšroku dod tām, kas visērtāk pilda konkrēto vajadzību.


Google Keep.
Tā ir mana digitālā piezīmju grāmatiņa. Turklāt Google Keep ar piezīmēm ļauj dalīties ar citiem. Un, ja pilnas rokas darba, var veikt balss piezīmi un tā tiks automātiski transkribēta. Tāpat Google Keep ļauj uzstādīt atgādinājumus un pat pielāgot tos attiecīgajai vietai, piemēram, iepirkumu saraksts parādīsies, kad ieiesi attiecīgajā veikalā. Piezīmes var viegli strukturēt, izmantojot dažādu krāsu atzīmes.


Flipboard.
Jau veca, bet vērtību nezaudējoša lietotne, kas atbrīvo no ilgas klīšanas pa interneta vietnēm cerībā atrast sev aktuālu informāciju. Atlasi medijus un tēmas, kas tev interesē, un Flipboard tās apkopo vienuviet. Tēmas, kurām es sekoju, — start-up, ekonomika, bizness, coworking un, protams, sports.


Audible.
Audiogrāmatas ir lielisks laika kavēklis tālai, ilgai ceļošanai. Audible grāmatu sortiments ir ļoti plašs, jo tas ir viens no Amazon produktiem. Vienmēr pieejama grāmata, ko vēlos klausīties. Nupat audioformātā izlasīju Granta Kardones (Grant Cardone) The 10X Rule: The Only Difference Between Success and Failure. Pirmo mēnesi lietotni var izmantot bez maksas.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu