Daudzem nav iebildumu sadarbībai ar "Saskaņu", ZZS nemaina savu nostāju • IR.lv

Daudzem nav iebildumu sadarbībai ar “Saskaņu”, ZZS nemaina savu nostāju

67
Saeimas priekšsēdētājas biedrs Gundars Daudze. Foto: Edijs Pālens, LETA

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) pēc vēlēšanām neveidos koalīciju un valdību ar partiju “Saskaņa”, aģentūrai LETA apliecināja ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis. Tā viņš atbildēja, vaicāts par Saeimas priekšsēdētājas biedra Gundara Daudzes (ZZS) izteikumiem televīzijas “RīgaTV 24” raidījumā, kur Daudze uz jautājumu par sadarbību ar “Saskaņu” pēc Saeimas vēlēšanām atbildēja, ka viņš personīgi tam neiebilst, bet lēmumu pieņem partijas vairākums.

Daudze arī norādīja, ka pirms vēlēšanām “negribētu dalīt lāča ādu, kamēr lācis vēl mežā”, un lēmums par pēcvēlēšanu koalīciju nebūs viņa “vienpersonisks lēmums – kā pēc katrām vēlēšanām, tās būs sarunas”. Saeimas priekšsēdētājas biedrs “RīgaTV 24” raidījumā atbildēja, ka “sarkanās līnijas”, kuras bieži tiek apspriestas sabiedrībā, neeksistē.

Savukārt Brigmanis skaidroja, ka viņam vēl nav bijusi iespēja iepazīties ar Daudzes izteikumiem. Īpaši citādāk reaģēt uz kolēģa pausto viņš neplānojot.

Daudze ir ZZS saraksta līderis Kurzemes vēlēšanu apgabalā. 13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā sestdienā.

Komentāri (67)

Lasma 28.08.2018. 15.03

Kaut kā jocīgi, viena daļa no ZZS saka, ka ies koalīcijā ar Saskaņu, tad atkal nē. Skatot to visu cirku, visticamāk, ka ies un nedomās. Galvenais, lai pie varas. Šis jāpatur prātā ejot uz vēlēšanām

+5
0
Atbildēt

1

    QAnon > Lasma 28.08.2018. 22.03

    Nevis daļa, bet viens Daudze un nevis ies koalīcijā, ka to izdarīja morālais kroplis, prokremliskais izdzimtenis, Putina smegmas feinšmekers, Zatļers, ar savu čekas savākto spitālīgo varzu, bet tikai pieļāva iespēju sadarboties. Ja Vienotība sadomātu ieviest obligāto pederastijas mācību skolās, bet Saskaņa būtu pret, arī ZZS un NA būtu pret. Katram Vienotības mērglim, kuram nav iebildumu būt vienā parķijā ar saskaņiešiem: Rinkēviču, Kazlovski un Ķirsi, nevar būt iebildumu arī pret Saskaņu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

J.šveiks 28.08.2018. 09.24

cik tad ilgi sārkanie pērsies politiskajās aizkulisēs , pienācis laiks nākt atklātībā , redziet cik tālu esam nonākuši balsojot par saimnieku apmaksātām partijām , kuras faktiski ir viņu kabatas partijas, kamēr šīs partijas nesaņems finansējumu no valsts , grimsim arvien dziļākā purvā , ne tikai naudas piesavināšanos tā sauktajās treknajās transporta kompenzācijās , faktiski apmaksāt transportu uzrādot biļeti , vai ari izsniegt apliecību apmēram līdzīgu invalīdu apliecībai , kura lauuj izmantot bezmaksas biļeti sabiedriskajā transportā

+6
-1
Atbildēt

2

    QAnon > J.šveiks 28.08.2018. 09.55

    Ilgi nepērsies. Dombrovska valdības miņistri: Vj. Dombrovskis, Ronis un Maķīs, jau ir pievienojušies Saskaņai un gan tur nonāks arī visas pārējās Vienotības kremļa maukas, zagļi un pederasti. Tavs mīlulis, čekistu un bandītu kājslauķis, Putina miņetčiks, kurš apgānīja WWII nogalināto pus miljona latviešu piemiņu, kopā ar latviešu bendēm, svinot Staļina asiņaino uzvaru pār saprātu un cilvēcību, jau sen nāca atklātībā. Ja čekas projekti: JV un JKP, neiekļūs Saeimā, jau nākamā dienā būs RD valdošā koalīcijā, kopā ar staļinistiem – rusistiem

    +1
    -3
    Atbildēt

    1

    andrejs > altinyildiz 28.08.2018. 22.51

    Dombrovska valdības miņistri: Vj. Dombrovskis, Ronis un Maķīs, jau ir pievienojušies Saskaņai
    ——————-
    Ronis arī? Tu kaut ko nejauc?

    0
    0
    Atbildēt

    1

    QAnon > andrejs 28.08.2018. 23.27

    Kāpēc gan domā, ka Šlesera domubiedrs, kurš kopā ar Dombrovski un Freivaldu centās īstenot čekas gatavoto PV afēru, nevarētu būt pievienojies staļinistiem?https://www.pietiek.com/raksti/saskanas_kpv_lv_arlietu_ministra_amata_kandidats_varetu_but_aivis_ronis

    0
    0
    Atbildēt

    1

    andrejs > altinyildiz 29.08.2018. 00.02

    Jāatzīst, ka Aivja radniecība ar „Saskaņas” biedriem ir daudz ciešāka. Piemēram, Urbanovičs Roni savulaik ir nosaucis par pretrunīgi vērtētā „Baltijas foruma” patronu. Atgādināšu, ka tur parasti pulcējas Latvijai nelojāli politiķi un „eksperti”, kuri vairāk raksturojami kā useful idiots (noderīgie idioti). Šajā gadījumā tas ir izdevīgi tikai Kremļa spalvainajām rokām un kājām, jo ar šīs brandžas palīdzību tiek apšaubīta Latvijas suverenitāte un diskreditēts izvēlētais ārpolitikas kurss.
    ———————–
    Laikam jau nav par ko brīnīties. Atšķirība starp liberastiem un kremliniem ir minimāla.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    tonijs > J.šveiks 28.08.2018. 10.43

    Koalīcijā Saskaņu nevajag ņemt, jo tad viņiem būtu liels svars un ietekme uz lēmumu pieņemšanu, bet kādu ministru portfeli varētu iedot, lai parāda savas spējas.

    +2
    -3
    Atbildēt

    2

    QAnon > tonijs 28.08.2018. 10.49

    Kāpēc gan tev, koprofāgam, latviešu nīdējam, neatzīt, ka ļoti nožēlo, ka Zatļeram ar Ušakovu neizdevās kremļa gatavotais fašistiskais – neostaļiniskais valsts apvērsums, un latviešu valsts vēl nav nolaista kanalizācijā?

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 28.08.2018. 16.02

    Что-то сбилось, хотел тут ответить, но получился отдельный ответ.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

vvilums 28.08.2018. 14.16

Ja SCZZS pārņems varu valstī, kartes ,kur mēs attēloti kā Pitalovas guberņas nostūris var sākt drukāt kremlis.

+4
0
Atbildēt

1

    QAnon > vvilums 28.08.2018. 22.21

    Ja SC kopā ar Vienotību, vai kādu no tās kroplīgiem kloniem: Par(OIK), vai JKP pārņems varu valstī, būs asinspirts un krievu draudziņi vēlēsies, kaut labāk nekad nebūtu piedzimuši.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu