Advokātu padome ierosinājusi disciplinārlietu pret Gobzemu • IR.lv

Advokātu padome ierosinājusi disciplinārlietu pret Gobzemu

3
Advokāts Aldis Gobzems. Foto: Sintija Zandersone, LETA

Latvijas zvērinātu advokātu padome (LZAP) ir ierosinājusi disciplinārlietu pret advokātu un Saeimas deputāta kandidātu Aldi Gobzemu par četriem saņemtajiem iesniegumiem, aģentūrai LETA apstiprināja LZAP priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs.

Viņš teica, ka jautājums tika skatīts bez Gobzema klātbūtnes, jo šī bijusi jau otrā reize, kad viņš nevarēja ierasties uz LZAP sēdi.

Rozenbergs sacīja, ka padome ir saņēmusi Gobzema rakstiskus paskaidrojumus par iesniegumos minētajiem faktiem un jautājums tiks nodots tālākai izskatīšanai LZAP disciplinārlietu komisijai, kura tuvāko mēnešu laikā lems – vai un kādu disciplinārsodu Gobzemam piemērot.

Jau ziņots, ka nogalinātā maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus ģimene ir vērsusies LZAP, lūdzot ierosināt disciplinārlietu pret Gobzemu un izslēgt viņu no advokatūras.

Bunkus brālis Kristaps Bunkus iepriekš pauda, ka iesniegumā Bunkus ģimene uzskaitījusi desmit konkrētus Mārtiņa Bunkus goda un cieņas aizskāruma gadījumus, kurus veicis Gobzems laikā no šā gada 7. jūnija līdz 10. jūlijam.

Komentāri (3)

Lasma 29.08.2018. 16.29

Cik viegli tagad jebko pabāzt zem politiskā pasūtījuma vārda segas. Gobzema rīcība, ceļot savu popularitāti uz traģēdijas rēķina, jau neiet nekādos ētikas rāmjos, kur nu vēl advokāta. Tiesa, ētikas neesamība viņam tieši tādā pat līmenī kā Kaimiņam. Saskanīgs pārītis

+3
0
Atbildēt

0

J.Biotops 28.08.2018. 20.49

Politisks pasūtījums. Kurš gan nesaprot, ka valsts apzadzēji izmisumā trako. Nekas, drīz mēs viņiem parādīsim!

+1
-1
Atbildēt

1

    QAnon > J.Biotops 28.08.2018. 23.16

    Gobzems ar Kaimiņu velk prom Vienotības un tās kroplo atvasinājumu: Par(OIK) un JKP, ieplānoto lielo sili.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu