Žurnālisti pieķer Šleseru sarunā ar ‘’Dienas Biznesa’’ un ‘’Saskaņas’’ pārstāvjiem • IR.lv

Žurnālisti pieķer Šleseru sarunā ar ‘’Dienas Biznesa’’ un ‘’Saskaņas’’ pārstāvjiem

13
Foto: Ģirts Ozoliņš

Bijušais politiķis Ainārs Šlesers, ar viņu saistītajos uzņēmumos ilgstoši strādājošais Jānis Maršāns, kurš formāli izdod laikrakstu ‘’Dienas Bizness’’, izdevuma komentētājs Sandris Točs, kā arī līdzgaitnieks Guntars Grīnvalds, kas Saeimas vēlēšanās pieteikts kā partijas ‘’Saskaņa’’ tieslietu ministra kandidāts, regulāri tiekas viesnīcā Latvija, novērojuši Re:Baltica un TvNet žurnālisti.

Šlesers un Maršāns foto un video iemūžināti, malkojot kafiju viesnīcā 17.augustā. Viņi atteikušies komentēt tikšanās mērķi. Šlesers norādīja: “Tā kā es neesmu deputāta kandidāts, es neko jums palīdzēt nevaru.” Viņš neatbildēja uz jautājumiem, vai ‘’Saskaņai’’ būtu jābūt valdībā un kāda ir viņa saistība ar partiju KPV LV. Arī Maršāna komentārs bijis īss: “Viņš [Šlesers] ir mana bērna krusttēvs, un mēs regulāri tiekamies. Par visu ko runājam.”

Pēdējās nedēļās sociālajos tīklos izplatīti apgalvojumi, ka ar Aināru Šleseru saistītā avīze ‘’Dienas Bizness’’ atklāti atbalsta partijas ‘’Saskaņa’’ un KPV LV, mēģinot diskreditēt liberālās partijas un politiķus, to skaitā bijušos Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbiniekus, kuru vadībā savulaik ierakstītas tā sauktās ‘’oligarhu sarunas’’ ar Šlesera piedalīšanos. Protestējot pret notiekošo, jūlijā darbu avīzē pameta ilggadējā žurnāliste Sandra Dieziņa. Komentējot notikušo, viņa Re:Baltica norādīja: “Tas ir viena ārštata autora darbs! Tie visi Toča darbi, likšana uz vāka notiek saistībā ar īpašniekiem. Manā darbā neviens pasūtījuma rakstus nav licis veidot, bet tas, kas notiek, nav pieņemami.”

Komentāri (13)

Aivars B. 20.08.2018. 19.13

Tā jau likās, ka tai KPV komandas dod prokrieviskie. Piefiksējuši, ka lielai daļai vēlētāju vecās partijas piegriezušās, un grib nozvejot protesta balsotājus ar pseidojaunajiem KPV.

+8
-1
Atbildēt

1

    tonijs > Aivars B. 20.08.2018. 20.04

    Un lai ietekmētu sabiedrības viedokli, troļļi interneta portālos regulāri aicina nebalsot par ZZS, NA un Vienotību (par pirmajām divām gan piekrītu). Tā varētu būt mērķtiecīga un saskaņota darbība Šlesera politprojekta KPV.LV ietvaros.

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

Kaspars Riņķevičs 20.08.2018. 12.56

    QAnon > Kaspars Riņķevičs 20.08.2018. 13.30

    Kaimiņs velk prom čekas projektu: JV, JKP un Par (OIK), iecerēto lielo sili. Bez milicijas vēl ir čekistu midzenis, SAB un Maizītis, kas ievēlēšanas gadījumā nevienam no KPV LV neiedotu pielaidi valsts noslēpumam.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    tonijs > Kaspars Riņķevičs 20.08.2018. 13.22

    Varētu jautāt- kāpēc biznesa avīzē vispār jāraksta par politiskām partijām. Atbilde skaidra – tāpēc, ka oligarhiem (Šleseram, tāpat Šķēlem un Lembergam) politika ir līdzeklis sava biznesa attīstīšanai un bagātības vairošanai, un pērkamas partijas šajā ziņā ir ļoti noderīgas.

    +3
    -1
    Atbildēt

    1

    J.šveiks > tonijs 20.08.2018. 22.15

    loti precīzi, trāpīts desmitniekā

    +3
    0
    Atbildēt

    0

tonijs 20.08.2018. 12.09

Ak “Rīdzenē” vairs netiekas? Nu tad pēc kāda laika gaidām “Latvijas sarunas”. KNAB, te ir darbs!

+2
-2
Atbildēt

2

    QAnon > tonijs 20.08.2018. 12.28

    Žurnālisti pieķer Šleseru krievu bandītu, čekistu, mauku un pederastu saietā, JV, nododot ģēlas savam mazāk apsviedīgam un veiksmīgam sugas brālim, Putina kucei, Zatļeram.
    https://cdn.diena.lv/media/2011/08/1/wide/4d367fe96db9.jpg

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 20.08.2018. 13.40

    Смущает, что для таких секретных переговоров уж слишком публичное место выбрано,. Да и по поводу прослушки в Ридзене уже до конца прослушки персоны знали, что их прослушивают. Создается ощущение, что это часть какого-то другого плана.
    Ну не дебил же Шлесерс, типа не понимает, что в предвыборное время его могут легко узнать, да и другие персоны публично известны.

    +1
    -3
    Atbildēt

    1

    tonijs > kolpants 20.08.2018. 14.12

    Ну не дебил же Шлесерс – par to vēl varētu pastrīdēties, bet viņš ir pārliecināts, ka var darīt visu un viņam par to nekas nebūs, atpirksies.

    +2
    0
    Atbildēt

    1

    kolpants > tonijs 20.08.2018. 22.32

    Он может нравиться или не нравиться, быть не очень по характеру (лично не знаю, предположение), но явно не дебил. Дебилы состояние не делают, даже незаконными методами. Дебилы обычно просаживают наследство.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu