Advokātu birojs izsludina atlīdzību par noderīgu informāciju Mārtiņa Bunkus slepkavības atklāšanā • IR.lv

Advokātu birojs izsludina atlīdzību par noderīgu informāciju Mārtiņa Bunkus slepkavības atklāšanā

Bunkus advokātu birojs. Publicitātes foto

Advokāta Bunkus birojs ceturtdien izsludināja atlīdzību par vērtīgu informāciju, kas palīdzētu atklāt kolēģa Mārtiņa Bunkus slepkavību 30. maija rītā pie Meža kapiem Rīgā. Par informācijas sniegšanu tiek solīta atlīdzība līdz 10 tūkstošiem eiro.

Ir informēja advokātu biroja vadītāja Jekaterina Galuška, birojs ir piesaistījis speciālistus šīs informācijas saņemšanai un apstrādei. kā arī tālāk sadarbosies ar Valsts policiju. Birojs informācijas devējam sola nodrošināt pilnīgu konfidencialitāti.

“Izsludinot atlīdzību, mēs ceram izmeklēšanas gaitā uzturēt uzsākto intensitāti un atrast nozīmīgus faktus, kas apstiprinātu vienas vai otras versijas pareizību. Policija aktīvi strādā, taču ir pagājušas vairākas nedēļas un negribam zaudēt laiku. Ceram, ka atlīdzība dos pavērsienu izmeklēšanā,” saka Galuška.

Atlīdzībai nebūs termiņa ierobežojuma un tā tiks izmaksāta personai vai personu grupai, kuras sniegtā informācija dos nozīmīgu vai izšķirošu pavedienu, lai atklātu noziegumu un notvertu vainīgos.

Personas, kuru rīcībā varētu būt vērtīga informācija, tiek aicinātas sazināties pa tālruni: +371 200 93 332 vai e-pastu: [email protected].

Kā zināms, Bunkus tika nošauts 30.maija rītā, kad viņš ar automašīnu brauca garām Rīgas Meža kapiem. Īsi pēc slepkavības netālu no notikuma vietas tika sadedzināta ar viltotiem valsts numuriem aprīkota automašīna, kura, visticamāk, bija saistīta ar slepkavību. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Arī policija lūdz sniegt informāciju pa tālruņu numuriem 110, 67 014 002 vai sūtīt uz e-pastu “[email protected]”. Policija uzsver, ka anonimitāte ir garantēta.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu