Infografika: Bloķē imigrantu ierašanos • IR.lv

Infografika: Bloķē imigrantu ierašanos

2
Migranti krasta apsardzes kuģī gaida, kad varēs izkāpt Itālijas krastā. Foto: AFP/LETA

Jaunā labējā Itālijas valdība atteicās savas valsts ostās ielaist kuģi ar 629 migrantiem, kurus Vidusjūrā no citiem mazākiem peldlīdzekļiem bija izglābusi organizācija Ārsti bez robežām. Noraidījumu izteica arī Malta.

Pēc diennakti ilgas kursēšanas kuģi piekrita uzņemt Spānija. Uz kuģa atradās daudz bērnu un jauniešu no Ganas, Sudānas, Nigērijas un Eritrejas. Itālijas valdība uzskata, ka lielākā daļa ir ekonomiskie bēgļi. Pēdējos četros gados Itālijas krastos izcēlušies vairāk nekā 600 000 bēgļu un migrantu.

Komentāri (2)

QAnon 15.06.2018. 10.50

Katram nolādētam velkomistam, kurš pats savā mājoklī nav izvietojis nēģeru ģimenīti, pirms eksekūcijas būtu jāliek noskatīties, kas notiek ar viņa tuviniekiem dziļā, izbadējušos nēģeru pilnā, bedrē. Ja ir, tad viņa dienām ir jābeidzas istabā ar mīkstām sienām un durvīm bez roktura. Neviens maurs vecumā no 10 – 70 gadiem, kurš ir spējīgs nest ieroci, nevar tikt atzīts par bēgli un tāpēc ir nogādājams uz kādas karojošas Āfrikas valsts piekrasti, vēlams, kopā ar negrofīliem liberastiem un tolerastiem.

+3
-2
Atbildēt

0

Sskaisle 15.06.2018. 09.13

kauns starptautiskajai sabiedrībai par šo cilvēktirdzniecību !
Tie ir eknomiskie bēgļi, kuri cer dzīvot uz Eiropas tautu sociālajiem pabalstiem.

Arī es balsošu tikai par tādu partiju Latvijā, kura skaidri un gaiši solīs nepieļaut šādu viltus bēgļu ierašanos Latvijā un dzīvot uz mūsu rēķina.

Itāļi malači un maltieši malači –

Ja esam gudrāki un spējīgāki – palīdzam afrikāņiem –

starp citu – uzrakstiet, kā Ķīna saimnieko pa Āfriku – sapelna tur naudu un tad izpērk Eiropu –

kā saka – netaisnība netaisnības galā , bet mums te katru dienu baro iekšā pasakas par cilvēcību, it kā no tās varētu paēst

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu