Par "Delnas" direktori apstiprināta Liene Gātere • IR.lv

Par “Delnas” direktori apstiprināta Liene Gātere

Sabiedrības par atklātību "Delna" vadītāja Liene Gātere. Foto: Edijs Pālens, LETA

Sabiedrības par atklātību – Delna padome vienbalsīgi nolēma iecelt Lieni Gāteri Delnas direktores amatā. Lēmums stājās spēkā 11. jūnijā, informē Delnas padomes priekšsēdētājs Valdis Liepiņš.

Gātere pievienojās Delnas komandai 2016. gada 2. maijā kā direktora vietniece un 2017. gada 1. oktobrī kļuva par direktora pienākumu izpildītāju. Pirms tam viņa jau vairāk nekā septiņus gadus ir veidojusi karjeru pilsoniskās sabiedrības nozarē: četrus gadus kā projektu vadītāja un interešu aizstāvības koordinatore biedrībā Centrs MARTA, 2011. gadā piedalījās Delnas pretkorupcijas un pētnieciskās žurnālistikas projektos, kopš 2013. gada organizējusi politiskas diskusijas PolitiCafe ietvaros. Gātere ieguvusi maģistra grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē.

Gāteres vadībā strādā saliedēta Delnas komanda: Jānis Veide, Roberts Matulis, Ieva Strazdiņa un Antonio Greko no Sicīlijas.

Sabiedrība par atklātību – Delna dibināta 1998. gadā kā starptautiskās pretkorupcijas organizācijas Transparency International Latvijas nodaļa. Delna ir sabiedriskā labuma biedrība, kas veic tiesību „sargsuņa” un trauksmes cēlēja lomu un iestājas par atklātu, taisnīgu un demokrātisku sabiedrību, kas ir brīva no korupcijas.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu